NHL ke 04.01. klo 02:00

New York Rangers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomaton putki! Betsaa tulikuuman Carolina Hurricanesin voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat 25€ ilmaisvedon betsaamalla tulikuumalle Carolina Hurricanesille.

New York Rangers yrittää seuraavana Carolina Hurricanesin hurjan voittoputken katkaisua. Vieraiden perättäisten voittojen sarjalla on pituutta jo 11 ottelua ja lisää saattaa hyvin olla tulossa – viimeksi joukkue venyi voittolaukauskilpailun kautta voittoon huippuviihdyttävässä ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Carolina Hurricanes ei tunnu häviävän millään. Ykkösmaalivahti Frederik Andersen on ollut pitkään telakalla, mutta Pjotr Kotšetkov ja tällä hetkellä Antti Raanta ovat olleet valovoimaisia. Parissa edellisessä matsissa torjunut suomalaiskassari on ollut käsittämättömän vahvassa torjuntavireessä ja omalta osaltaan voittojen takuumiehenä.

New York Rangers on ollut kohtalainen, mutta joukkue ei missään tapauksessa ole ollut hyökkäyspelillisesti edes lähellä valovoimaista Carolinaa. Tasakentällisin Hurricanes on keskimäärin selvästi uhkaavampi joukkue tällä hetkellä ja ylivoimallakin ero on isännän hyväksi vain hienoinen. Toisaalta on syytä huomata, että hurrikaanimiehistö on alivoimalla (82%) yksi sarjan parhaista.

Rangersilla on ollut viime aikoina menossa vaikeampi jakso, kun viiden kamppailun otannalla se on saanut vain kaksi voittoa tililleen. Suurimmat vaikeudet ovat olleet nimenomaan hyökkäyspäässä, eikä tulikuumien Carolina-maalivahtien ohittaminen ole tällä hetkellä järin helppoa. Toki parhaimmillaan isäntä on pystynyt kompensoimaan hyökkäyspelillisesti heikompia iltojaan alakerrassa, mutta onko Hurricanes kuitenkin liian ylivoimainen?

Tällä hetkellä tuntuisi äärimmäisen tyhmältä ennakoida Carolinan tappiota – ei siihen edes ole mitään perustetta. Selvää on, että jossain vaiheessa joku tilastotappio varmaan tulee, mutta mikään ei viittaa pitkän putken katkeamiseen MSG:llä. Betsivalinnaksi lapioidaan kupongille vierasvoitto (1X2). Tsekkaa alta ohjeet ja saat ilmaisvedon betsaamalla Hurricanesin voittoa!

Betsaa Hurricanesille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Carolina Hurricanes), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.