ke 08.05. klo 02:00

New York Rangers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangersilla ei ole riskitekijöitä! Kaatuuko Hurricanes vessapaperimiehen ja MAGA-Tonyn toilailuun?

Ottelusarjan avauksessa rikkeet vihellettiin herkästi pois ja tuomarilinjalle sopii odottaa jatkumoa toisessa ottelussa. New York Rangersin ylivoima on tällä hetkellä tulikuumaa ja Madison Square Gardenin kotiyleisö sai edellisessä matsissa haluamansa nimenomaan sen turvin. Nappaako isäntä jo toisen kiinnityksen?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Carolina Hurricanesin ylivoimapelaaminen oli surkeaa avausottelussa ja siihen homma ratkesi. Lisäksi Igor Šeštjorkin voitti maalivahtien taistelun Frederik Andersenia vastaan. Tuomarilinja säilyi läpi ottelun melko herkkänä, mikä suosi vahvasti isäntiä. Ottelun loppu oli vain kirsikka Hurricanesin suoritukselle – loistavan loppukirin pilasi järjetön hyökkäyspään jäähy.

New York Rangers

@NYRangers
Take it one game at a time.

#LGR #NoQuitInNY

Yksilötasolla vieraiden kokoonpanossa oli avauskamppailussa kaksi selkeää riippakiveä. Pehmeästi kuin WC-paperi Lotus Soft Embo kiekkoileva Evgeni Kuznetsov tekee ajoittaisesta väläyttelystään huolimatta mestarisuosikista huonomman, kuten myös peliesitystensä sijaan äärimmäisistä mielipiteistään viime kausilla tunnettu puolustaja Tony DeAngelo. Kumpikin on pahimmillaan todella pihalla ja molemmat voivat olla käänteentekeviä pelaajia negatiivisessa mielessä. Vastaavia riskipalikoita ei isännillä ole – jopa Matt Rempe tuo omalla fyysisyydellään lisäarvoa.

Vaikka vierailija onnistuisi pysymään paremmin poissa jäähyaitiosta, ei se takaa voitokasta lopputulosta. Peter Lavioletten Rangers on todella tasapainoinen kokonaisuus, joka pystyy vastaamaan yksilötaidossa ja kurinalaisuudessa vieraiden panokseen. Uhmapelaajien valinta toiseen osaotteluun on lopullinen kotivoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.