NHL la 26.11. klo 20:00

New York Rangers - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Lerssi täysin hukassa! Jatkuuko ilman paria kärkipelaajaansa taistelevan Edmontonin turistireissu MSG:llä?

Toivottavasti New Yorkissa on edes kelit olleet hyviä ja maisemat hienoja Edmonton Oilersille. Turistireissunsa joukkue käynnisti ottamalla Newarkissa tiistaiyönä pataan Devilsiltä, jonka jälkeen matka jatkui Long Islandille. Torstaiyön matsissa oli Islandersin vuoro kyykyttää öljyä. Ympyrä sulkeutuu, kun lauantai-illan Prime Timessa Rangers metsästää pisteitä reissulaisten kustannuksella MSG:llä. Toivottavasti edmontonilaiset ovat sentään löytäneet hallille – aiempien esitysten pohjalta täysin varma ei voi olla.

Edmonton Oilers on ollut sanalla sanoen hukassa tällä viikolla. Joukkueen supertähdet sen paremmin kuin muutkaan pelaajat eivät ole löytäneet onnistumisia hyökkäyspäässä. Kahdessa keskinkertaiseksi jääneessä suorituksessaan joukkue on imuroinut kahdeksan maalia omiin ja onnistunut itse maalinteossa ainoastaan kahdesti. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin yhteenlasketut tehopisteet tällä viikolla ovat 1+1, mikä on suhteessa tämän parivaljakon standardeihin surkea lukema.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kuten sanonta kuuluu, ei kahta ilman kolmatta. Vahvasti siihen suuntaan on käännyttävä, kun New Yorkissa turismia harjoittanut kanadalaismiehistö päättää reissunsa Manhattanille. Isäntä pääsee neljän ottelun vieraskiertueen jälkeen pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen ja se on selvästi parantanut pelaamistaan viime aikoina. Viiden ottelun aikana Gerard Gallantin miehistö on menettänyt ainoastaan kolme pistettä ja voittanut yhtä monta matsia.

Vieraiden puolelta sairastuvalla jatkavat ainakin Evander Kane sekä Kailer Yamamoto. Erityisen laaja ei Oilersin materiaali ole, joten kärkiketjujen hyökkääjäkaksikon puuttuminen on näkynyt. Isäntä on liikkeellä parhaalla tai lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan – ainoa pieni kysymysmerkki on Vitali Kravtsov, joka on ollut tällä kaudella kuudessa matsissa kehissä.

Pelivalinnaksi maistuu New York Rangersin voitto (1×2). Joukkue pystyy tällä hetkellä tuottamaan enemmän ja laadukkaammin paikkoja etenkin 5–5-pelaamisessa ja se on erikoistilanteissa kokonaisvaltaisesti laadukkaampi. Edmontonilla on kärkikorissa pahoja puutteta ja sen alivoima on karmeaa. Ehkä ensi viikko menee Oilersilla paremmin! Iske betsi tästä sisään TonyBetille ennen kuin huippukerroin viedään käsistä.