NHL ti 24.01. klo 02:00

New York Rangers - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Epäreilu asetelma! Onko Floridan tulivoimasta pelastamaan, kun tolppien välissä Rangers vie 100-0?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Florida Panthers laitetaan kovaan paikkaan, kun joukkue matkaa New York Rangersin vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat olleet vahvassa iskussa, mutta kotiyleisön edessä Rangersin suuntaan on suuret odotukset. Vaikka tulosta on syntynyt molemmissa leireissä, on kummankin menestyksen taustalla ollut varsin erilaiset suoritukset. Kumpi vie nyt pidemmän korren – Rangersin rautainen alakerta, vai Floridan tulivoimainen hyökkäys?

Rangers hävisi viimeisimmän ottelunsa Bostonille, mikä ei varsinaisesti yllätyksenä tullut. Sitä ennen isännät poimi pisteitä illasta toiseen lukuun ottamatta yhtä hairahdusta Montrealia vastaan. Rangers lähti jättisuosikkina, mutta tehottomuus kostautui ja Montreal vei pisteet lukemin 1-2. Siinä missä Rangers on pitänyt vastustajat kurissa päästäen vain 23 maalia viimeisissä 10 ottelussa, on Florida tykittänyt maaleja kovalla tahdilla. Samalla 10 ottelun otannalla verkko on heilunut komeat 39 kertaa ja myös pisteitä on kertynyt 15.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Florida Panthers

@FlaPanthers
Power moves only 🔥

Maalivahtien välistä taistelua Florida ei voita käännetään asetelma miten päin tahansa, mutta nyt on todennäköistä, että tolppien välissä nähdään kaksi täysin eritason kassaria. Kun Sergei Bobrovsky ja Spencer Knight ovat edelleen sivussa, laittaa vieraat maalille kolmosvahti Alex Lyonin. Hän toki on kelvollisesti parissa edellisessä matsissa suoriutunut, mutta toiselta puolelta löytyy sarjan parhaimmistoon kuuluva Igor Shesterkin – ei siis kovinkaan tasainen parivaljakko.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
OH MY GOSH IGOR SHESTERKIN 😳

Rangers vei kuun alussa joukkueiden viimeisimmän kohtaamisen ja uutta voittoa lähdetään metsästämään, kun lapulle otetaan kotijoukkueen menestystä lopullisen voiton muodossa. Maalivahtitilanne on todella vahvasti Rangersin suuntaan kallellaan ja pahimmillaan loukkaantumiset voi nousta isosti Floridaa vastaan, sillä muun muassa Aaron Ekbladin ja Sam Bennettin pelikunnon kohdalla on vielä kirjoitushetkellä kysymysmerkkejä.