pe 31.05. klo 03:00

New York Rangers - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangers ja Panthers tarjoaa huippulätkää – saadaanko rahoille vastinetta myös maalien muodossa?

New York Rangersin ja Florida Panthersin välinen ottelusarja jatkuu tulevana yönä. Takana on neljä matsia ja tilanne on tällä hetkellä tasan 2-2. Tasainen sarja ei sinänsä yllätä, mutta peliesitysten valossa Florida on alkanut ottaa hallintaa itselleen varsinkin kahdessa viimeisimmässä ottelussa. Molemmat joukkueet on onnistunut jo nappaamaan yhdet vierasvoitot, joten Rangersin kotiedulle on vaikea antaa kovin suurta painoarvoa – pieni plussa on toki paikallaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Neljännessä ottelussa kaksi edeltävää matsia jatkoajalla voittanut Rangers aloitti vahvasti, kun Vincent Trocheck vastasi avausmaalista ylivoimalla. Ottelun edetessä Florida alkoi saamaan yhä enemmän painetta ja siitä kertoo esimerkiksi se, että toisessa ja kolmannessa erässä laukaukset kirjattiin Floridalle 27-10. Toisessa erässä Florida osui kahdesti, mutta kolmannen erän alkuun Rangers kampesi tasoihin hienoja pudotuspelejä pelaavan Alexis Lafrenieren maalilla. Jatkoaikaa ei ehtinyt kauaa kulua kunnes Floridan illan toinen ylivoimamaali sinetöi loppulukemiksi 3-2.

New York Rangers

@NYRangers
Foxy with the spin o’rama ➡️ Laf on the doorstep.

Vaikka kolme edellistä ottelua on ratkennut vasta jatkoajalla, on ero kaukalossa kasvanut sarjan edetessä. Maaliodottamien valossa Rangers oli omissa kotiotteluissaan aavistuksen verran edellä, mutta Florida puolestaan oli kotona selvästi niskan päällä. Pienten marginaalien sarjassa maalivahtipeli voi hyvinkin nousta ratkaisevaan rooliin ja siinä mielessä Rangersin tilanne on hyvä. Floridan maalilla Sergei Bobrovsky ei ole ollut huono, mutta vastapuolella Igor Shesterkin on ollut suorastaan loistava.

Tällä kerralla vetoja metsästetään runsasmaalisuuden kautta. Kuumia kassareita vastaan betsaaminen ei toki ideana kuulosta erityisen houkuttelevalta, mutta yli 5,5 maalin kertoimet on sen verran korkealla että pieni betsi on paikallaan. Maalipaikkoja on kuitenkin syntynyt varsinkin Floridan toimesta kovalla tahdilla ja myös ylivoimapeli on toiminut molemmissa leireissä.