NHL ke 27.04. klo 02:30

New York Rangers - Montreal Canadiens

Saako Canadiensin kaamea tappioputki jatkoa New Yorkissa?

New York Rangers isännöi Montreal Canadiensia ottelussa, jossa suurilla panoksilla ei mässäillä. Canadiens saapuu New Yorkiin kaameassa tappioputkessa, kun taas kotijoukkue Rangers on esittänyt viime aikoina loistavia otteita. Vaikka pisteiden valossa ottelu ei suurta jännitystä tarjoakkaan on vedonlyöntomarkkinassa tarjolla maukkaita kohteita.

Rangers on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän. Näissä otteluissa Rangers on jättänyt vastustajansa nollille peräti neljästi. Igor Shesterkin on jatkanut huippuluokan otteitaan Rangersin maalilla. Samaan aikaan joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella nousujohteista. Muutamasta poissaolosta huolimatta, muun muassa Kaapo Kakon loukkaantuminen, Rangers on iskenyt maaleja hyvällä tahdilla ja joukkueen hyökkäyksestä löytyy kaikesta huolimatta reilusti leveyttä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Canadiens saapuu otteluun peräti yhdeksän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Carey Price on hiljalleen palannut joukkueen kokoonpanoon, mutta edes tämä ei ole auttanut Canadiensin täysin luokatonta puolustuspeliä. Cole Caufieldia lukuunottamatta Canadiensin hyökkäyspelaaminen on ollut lähes yhtä luokatonta. Canadiensin tilannetta ei helpota, että Rangers on vienyt nimiinsä joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista tällä kaudella.

Rangers valmistautuu pudotuspeleihin oivassa vireessä ja joukkueen pelaaminen on ollut vakuuttavaa kaikilta osin. Canadiens puolestaan odottaa kesäloman alkua hirveässä tappioputkessa ja joukkueen peli on muutamaa yksilöä lukuunottamatta täysin sekaisin. Uhmapelaajat uskoo, että ottelusta muodostuu Rangersin ylikävely ja pelivalinnaksi nostetaan Rangersin voitto tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa