NHL to 27.10. klo 02:30

New York Rangers - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New Yorkin huipputaisto kovaan paikkaan! Onko Rangers liian väsynyt tulikuumassa paikalliskamppailussa?

New Yorkissa pelataan torstain vastaisena yönä sesongin ensimmäinen paikalliskamppailu NHL:ssä. Rangers väänsi kovan kotikamppailun viime yönä, kun se taipui jo kolmata kertaa peräkkäin – tällä kertaa voittolaukauksilla Colorado Avalanchelle. Islanders on niin ikään hävinnyt kolme kertaa peräkkäin, mutta se on toisaalta saanut huilia kolmisen päivää.

Kovaa kiekkoherkkua on tarjolla paikalliskamppailun muodossa UBS Arenalta, mutta ehtiikö vierailija palautua reilusti kuluttaneesta Avalanche-väännöstä? Filip Chytil lienee jälleen sivussa hyökkäyksestä ja näinköhän maalivahtiosastolla luotetaan jälleen perätttäisen pelipäivän matsissa Jaroslav Halakiin? Konkaritorjuja ei vakuuttanut viimeistä edellisessä kamppailussa, jossa Columbus Blue Jackets yllätti sinipaidat housut kintuissa ja marssi MSG:llä 1–5-vierasvoittoon. Igor Šestjorkin puolestaan on ollut vahva, mutta kärkikassari veteli täydet minuutit viime yönä.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Islanders janoaa niin ikään takaisin voittokantaan kolmen hävityn kamppailun jälkeen. Toki on huomioitava, että sen vastustajat ovat olleet melko kovia parissa viimeisimmässä matsissa. Sekä Tampa Bay Lightning että Florida Panthers nappasivat Lane Lambertin miehistön kustannuksella niukat kotivoitot viikonloppuna. Vieraisiin verrattuna saarelaiset ovat saaneet palautella huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä, sillä viimeisin eli Florida-kamppailu pelattiin jo maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

New York Rangers

@NYRangers
Back at it tomorrow. #NoQuitInNY

Betsien kannalta parhaalla miehistöllään liikenteessä oleva isäntä houkuttelee ja kerroin on kunnossa. Paikalliskamppailuissa intensiteetti nousee aina korkealle ja on varteenotettavaa kysyä, pääseekö Rangers edellisyön voittolaukauspettymyksensä jälkeen riittävälle tasolle. Pelivalinnaksi otetaan Islandersin voitto (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ paluuta voittokantaan janoavalle Islandersille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – New York Islanders” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 57,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.