NHL la 03.12. klo 02:00

New York Rangers - Ottawa Senators

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Rangers ja Senators kohtaa jälleen! Paikkoja syntyy varmasti, mutta löytyykö kadoksissa olleet tehot?

Tulevana yönä New York Rangers isännöi Ottawa Senatorsia. Joukkueet ovat hyvinkin tutut toisilleen, sillä kaksikon edellisestä kohtaamisesta on vain pari päivää. Kyseisen matsin Rangers vei lukemin 3-1 ja nyt kotiyleisön eteen päästessään sillä on loistava sauma kurittaa Ottawan heikkoa puolustusta ja napata toinen peräkkäinen voitto.

Rangersilla oli pienoista tappioputkea aluillaan kun se hävisi Anaheimille, Edmontonille ja New Jerseylle, joten Ottawan kaataminen tuli juuri oikeaan aikaan. Kausi ei muutenkaan ole ollut Rangersilta mikään varsinainen menestys ja tällä hetkellä isännät löytyy Itäisestä konferenssista sijalta 9. Maaliodottamien valossa pelaaminen on kelvollisella tasolla, mutta esimerkiksi maalilla Igor Shesterkin ei ole edellisen kauden tavoin seissyt päällään illasta toiseen – huono hän ei toki ole ollut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottawan kausi ei ole sujunut odotusten mukaan ja kesän kovista hyökkäyspään hankinnoista huolimatta vieraat löytyy tällä hetkellä Atlantin divisioonan pohjalta. Huolestuttavana voidaan pitää sitä, että viimeisten kuuden matsin aikana vieraat on peräti neljästi jäänyt vain yhteen maaliin. Näillä lukemilla ei matseja voiteta varsinkaan silloin, kun joukkueen ehdottomasti suurimmat syömähampaat löytyy nimenomaan hyökkäyksestä. Rangersin tavoin Ottawa kuuluu luodun maaliodottaman osalta sarjan ylimpään kolmannekseen – viimeistely ei ole ollut aivan toivotulla tasolla. Vastapainona myös omassa päädyssä paikkoja aukeaa tiuhaan tahtiin.

Pelivalinnaksi lähdetään kokeilemaan yli 6,0 maalia varsinaisella peliajalla – tasan kuudella osumalla panos palautuu. Tulivoiman osalta molemmat joukkueet on luonut enemmän paikkoja mitä puhtaasti toteutuneiden maalien osalta on nähty. Niin kävi myös kaksikon edellisessä kohtaamisessa ja Uhmapelaajat odottaa jälleen maalivahdeille kiireistä iltaa – toivottavasti tällä kerralla myös tehokkuus on kohdallaan.