NHL to 12.05. klo 02:00

New York Rangers - Pittsburgh Penguins

Pittsburgh laittaa ensi yönä sarjan pakettiin!

Ensi yönä New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välinen sarja on katkolla. Rangers pääsee takaisin kotiyleisön eteen, mutta muuten tilanne on epätoivoinen isäntien kannalta. Pittsburgh nappasi kotona voiton molemmista matseista eikä Rangers ole oikeastaan missään vaiheessa sarjaa päässyt niskan päälle. Venyykö Rangers, vai onko Pittsburgh jälleen vahvempi?

Tästä sarjasta oli odotettavissa tasaista ja mahdollisesti vähämaalista vääntöä, mutta sellaista ei ole nähty. Pittsburgh on ollut kaksikosta selvästi vahvempi ja myös maaleja on taottu oikein urakalla. Rangers sinnitteli ensimmäisessä matsissa maalivahtipelin turvin mukana ja toinen ottelu kääntyi Rangersille myös hyvän maalivahtipelin ja tehokkaan viimeistelyn avulla. Vieraissa tulikin sitten takkiin oikein huolella – Pittsburgh vei molemmat kotiottelut yhteismaalierolla 14-6.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rangers ei ole pystynyt hallitsemaan kenttätapahtumia ja lisäksi se on hävinnyt taistelun ainoalla osa-alueella, jolla sillä on odotuksiltaan selvä ylivoima. Pittsburghin maalilla Louis Domingue on hoitanut homman riittävän hyvin, kun puolestaan Igor Shesterkin on romahtanut loistavan alun jälkeen. Runkosarjan paras maalivahti ei pystynyt pitämään Rangersia pystyssä vierasotteluissa ja molemmissa matseissa hänet siirrettiin sivuun kesken ottelun.

Tulevana yönä isketään sarja pakettiin. Vieraat on onnistunut ottelusta toiseen luomaan erittäin kovaa painetta kohti Rangersin maalia ja maaliodottamat koko sarjan osalta on myös mennyt selvästi Pittsburghin hyväksi. Rangers tarvitsee voittaakseen valtavan parannuksen niin kentällä, kuin myös tolppien välissä. Siihen ei kuitenkaan Uhmapelaajien leirissä uskota, vaan isketään lapulle Pittsburghin lopullista voittoa.

10 euroa pelirahaa