NHL ke 04.05. klo 02:00

New York Rangers - Pittsburgh Penguins

Rangersia lapulle ottelusarjan avaukseen!

New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välinen vääntö käynnistyy tulevana yönä ja lähtökohdiltaan kyseessä on yksi tasaisimmista sarjoista. Molemmista leireistä löytyy kovan tason yksilöitä, mutta runkosarjassa Pittsburgh oli maaliodottamien osalta joukkueista edellä. Ei siis yllättäisi, jos Pittsburgh on kenttätapahtumissa edellä, mutta maalivahtipeli tulee olemaan se osa-alue, jossa Rangers voi kääntää tasaisen sarjan itselleen.

Rangers oli runkosarjassa yksi sarjan kovimmista yllättäjistä. Joukkue ei maaliodottamien osalta ollut mitenkään erityisen dominoiva, mutta yksilöt nousivat oikealla tavalla esiin. Hyökkäyspäässä tehokkuus oli kunnossa Artemi Panarinin ja Mika Zibanejadin johdolla, mutta kaksi muuta pelaajaa nousee vielä enemmän esille. Chris Kreider takoi uskomattomat 52 maalia ja maalilla Igor Shesterkin oli runkosarjan paras kassari. Nimenomaan maalivahtipelin turvin Rangersin voidaan sanoa olevan suosikki.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kuten aiemmin sanottua, Pittsburgh oli runkosarjassa maaliodottamien osalta kärkipään jengi, mutta aivan niin ruusuiselta tilanne ei näytä pudotuspelejä ajatellen. Viimeistelyn tehokkuus jätti parannettavaa ja maalivahtipelin yllä on kysymysmerkkejä. Tristan Jarryn loukkaantumisen myötä ykköstorjujan rooli asettuu Casey DeSmithille. Mistään katastrofista ei ole kyse varsinkin kun Pittsburgh pystyy puolustamaan parhaimmillaan kovalla tasolla, mutta heikennys joka tapauksessa.

Suurta tasoero ei ole, mutta kotona Rangersin ennakkosuosikin asemasta ei ole epäselvyyttä. Myös peli-idean osalta sopii hypätä isäntien kyytiin. Monessa paikassa kertoimet ovat laskemaan päin ja yleisesti taso pyörii noin +2,20 tuntumassa, mutta Bet365 kautta päästään nappaamaan 2,35 kerroin kyytiin. Kaksikon edellisestä kohtaamisesta on vajaa kuukausi ja tuolloin kertoimet asettuivat lopulta 2,25 tuntumaan. Rangers lisäksi vei kyseisen taiston kotona lukemin 3-0.

10 euroa pelirahaa