NHL pe 06.05. klo 02:00

New York Rangers - Pittsburgh Penguins

Herääkö Rangers, vai laittaako Pittsburgh taas myllyn pyörimään?

Pittsburgh Penguins aloitti pudotuspelit ryöstöretkellä ja nyt New York Rangersilta tarvitaan vastaus. Ensimmäistä ottelua tahkottiin pitkään ja ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla. Rangersille jäi valtavasti parannettavaa ja ilman loistavaa maalivahtipeliä homma olisi ollut nopeasti paketissa. Ottelusarja on lähtökohdiltaan vähämaalisuuteen kallistuva, mutta tähän taistoon maalijuhlat kiinnostaa.

Rangers pelasi hyvän avauserän ja pääsi myös johtoon Adam Foxin ylivoimaosumalla. Toisen erän alkuun Rangers lisäsi johtoa ja tilanne näytti jo hyvältä, mutta pian maalin jälkeen kelkka kääntyi täysin. Pittsburgh sai koneet rullaamaan ja Jake Guentzelin, Sidney Crosbyn ja Bryan Rustin muodostama ykkösketju oli loistavalla pelipäällä. Rangers sai olla tyytyväinen, että erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-3. Seuraavaa osumaa saatiin tovi odottaa ja lopulta Evgeni Malkin ratkaisi voiton vieraille pitkän jatkoajan jälkeen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Puolustuspelaaminen jätti isosti parannettavaa ja maaleja tuli nimenomaan merkkausvirheiden ansiosta. Sarjan kenties suurin yksittäinen tekijä on maalivahtien välinen taisto ja Igor Shesterkinin avulla Rangers saa heikoissakin otteluissa mahdollisuuden taistella voitossa. Shesterkin jatkoi runkosarjan otteita ja torjui heti ensimmäiseen otteluun useamman maalin yli odottaman. Vieraille sen sijaan tuli lisää huolia kokoonpanorintamalla. Rickard Rakell joutui jättämään ensimmäisen matsin kesken, mutta enemmän huolestuttaa Casey DeSmithin tilanne. Ykkösvahti Tristan Jarry on jo valmiiksi sivussa ja mikäli DeSmith ei ole kunnossa, lähtee Pittsburgh otteluun kolmoskassarilla.

Pelivalinnaksi poimitaan yli 5,5 maalia maltillisella panoksella. Tämä ottelupari on lähtökohdiltaan varsin vähämaalinen, mutta se johtuu myös isolta osin Shesterkinin loistavasta tasosta. Kysymys kuitenkin kuuluu, kuinka kauan hän pystyy joukkuetta pitämään pystyssä, jos puolustukselta ei tule apuja? Pittsburgh pystyi luomaan kovaa painetta Rangersin maalille ja Rangersin tilanne on siinä mielessä suotuisa, että vastassa on vähintään kakkosvahti ja parhaimmillaan kolmosvahti Louis Domingue.

10 euroa pelirahaa