NHL pe 08.04. klo 02:00

New York Rangers - Pittsburgh Penguins

Tylyttääkö Igor Shesterkin Penguinsin hyökkäyksen jälleen?

Tasaisesti kuluneella kaudella toisiaan vastaan vääntäneet New York Rangers ja Pittsburgh Penguins lyövät yhteen neljännen kerran tällä kaudella. Kotijoukkue Rangers on vienyt nimiinsä kaksi edellistä ottelua ja joukkeiden edellinen kohtaaminen New Yorkissa päättyi Rangersin 5–1-voittoon. Kaksi muuta joukkeiden välistä kamppailua ovat puolestaan ratkenneet yhden maalin erolla.

Rangers palasi voittokantaan New Jersey Devilsin vieraana kahden perättäisen tappion jälkeen. Joukkue on kuitenkin napannut pisteitä kuudesta edellisestä seitsemästä ottelustaan. Joukkueen maalilla Igor Shesterkin on jatkanut vahvoja otteitaan. Chris Kreider on jatkanut pisteiden mättämistä ja Artemi Panarin johdolla Rangersin hyökkäyspelaaminen on ollut vaarallista illasta toiseen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Penguins lähtee otteluun vyöllään kaksi back-to-back-tappiota Colorado Avalanchen käsittelyssä. Joukkue myös taipui kotikentällään Rangersille viikko sitten 2–3-lukemin. Shesterkinin ohittaminen on tuottanut Penguinsin hyökkäykselle ongelmia läpi kauden. Penguins on kolmessa joukkeiden välisessä ottelussa onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa. Samaan aikaan Rangersin hyökkäyspelaaminen on aiheuttanut ongelmia Penguinsin puolustukselle.

Rangers on vaakuttanut kokonaisuutensa puolesta joukkeiden välisissä kohtaamisissa. Joukkueen maalilla Shesterkin on loistanut varmoilla otteillaan ja samaan aikaan Rangersin hyökkäyspelaaminen on ollut lennokasta. Uhmapelaajat uskoo saman kaavan saavan jatkoa ja pelivalinnaksi nostetaan Rangersin voitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa