NHL su 30.01. klo 20:00

New York Rangers - Seattle Kraken

Saako New York Rangers taas pataan? Joukkue kärsii loukkaantumisista ja myös Kaapo Kakko on sivussa!

New York Rangers hävisi edellisessä ottelussaan johdettuaan jo kahdella maalilla. Tuoreita loukkaantumisiakin on päänvaivana, kun isäntä yrittää katkaista orastavan tappoputkensa tulokasjoukkuetta Seattle Krakenia vastaan. Vierailija on viime aikoina hieman piristynyt ja saanut napsittua koviakin päänahkoja.

Seattle Kraken on voittanut viidessä edellisessä ottelussaan San Jose Sharksin, kivikovan Florida Panthersin sekä vahvassa vedossa olleen Pittsburgh Penguinsin vieraskaukalossa. Voitot eivät sinänsä ole suuri yllätys, kun joukkue on saanut oman pään pelaamista hieman järkevämmäksi. Läpi kauden on nähty, että tulokasjoukkueella on hyvää taitoa hyökkäyspäässä ja se pystyy liikuttamaan kiekkoa vastustajansa alueella todella taidokkaasti ja riittävällä tilannenopeudella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Brandon Tanev on sivussa koko loppukauden ja Jaden Schwartz puuttuu miehistöstä käsivamman vuoksi vielä viikkoja. Konkaripuolustaja Jamie Oleksiak saattaa olla pelikunnossa hetken sivussa olleen Carson Soucyn tavoin. New York Rangersilla Sammy Blais, Adam Fox, Kaapo Kakko, Filip Chytil sekä Patrick Nemeth ovat tiettävästi sivussa.

Isäntä on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Columbus Blue Jacketsille sekä Minnesota Wildille ja sen pelaaminen on jättänyt molemmissa tappiopeleissä paljon toivomisen varaa. Alivoimapelaaminen ei ole ilahduttanut, kun vastustaja on päässyt räppäämään molemmissa otteluissa erikoistilannemaalin. Toki Rangers on hävinnyt ottelut viimeistään oltuaan vastustajiin verrattuna turhan tehoton tasakentällisin.

Gerard Gallantin miehistöstä puuttuu paljon tärkeitä pelaajia. Esimerkiksi Foxin sekä Chytilin loukkaantumiset ovat todella huono uutinen isännille. Seattlella on hyvä iskun paikka Madison Square Gardenissa, kun se on päässyt viime aikoina kasaamaan itseluottamustaan. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2), jolle saadaan lähtökohtiin nähden jopa yllättävän korkea kerroin. 22Bet tarjoaa loistavat kertoimet, kovat tarjoukset ja toimivan alustan – tutustu tästä ja iske betsi sisään!

10 euroa pelirahaa