NHL la 04.06. klo 03:00

New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Rangers aloitti vahvasti – mikä on Tampa Bayn vastaus?

Ensi yönä on luvassa New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välisen ottelusarjan toinen kohtaaminen. Rangers tuli sarjaan erittäin pirteästi ja se onnistui jo ensimmäiseen matsiin takomaan enemmän maaleja mitä Florida Panthers teki neljässä ottelussa Tampa Bayta vastaan. Tampa Baylta voidaan kuitenkin odottaa vielä paljon enemmän ja eiköhän hallitseva mestari ala hiljalleen heräilemään.

Rangers on lähtenyt jokaiseen sarjaan altavastaajana, mutta niin vain kaadettuaan Carolinan ja Pittsburghin, myös ensimmäinen matsi Tampa Bayta vastaan meni täysin isäntien suunnitelman mukaan. Hyökkäyksessä kärkinimet nousi esiin, ylivoima toimi ja tolppien välissä Igor Shesterkin voitti maalivahtien ensimmäisen kaksinkamppailun. Lisäksi esille on nostettava Rangersin kolmosketju, jossa ennen kaikkea Filip Chytil on ollut loistava ja hän myös osui ensimmäisessä matsissa kahdesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Rangers sai tulostaululla Tampa Bayn näyttämään huonolta, mutta maaliodottamaa vieraat loi riittävästi useampaankin maaliin. Lisäksi on hyvä muistaa, että vieraat tuli pitkältä tauolta, kun vastaavasti Rangersilla oli loistava pelituntuma päällä. Tampa Baylla on kaikki avaimet kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen, mutta nyt vastassa on tämän kauden paras maalivahti. Myös Tampa Bay on pystynyt nojaamaan Andrei Vasilevskin suuntaan vaikeina hetkinä, mutta ensimmäinen matsi ei suuremmin kehuja kerännyt. Lisäksi Brayden Pointia vieraat edelleen kaipaa.

Toiseen taistoon peli-ideaksi kelpaa Tampa Bay yli 2,5 maalia varsinaisella peliajalla. Ottelun maaliodottama on markkinalla painettu melko matalalle, mikä osittain johtuu kahden tämän hetken parhaan maalivahdin kohtaamisesta. Tampa Bayn voidaan odottaa tulevan selvästi valmiimpana toiseen otteluun ja Rangersia vastaan on läpi pudotuspelien saatu luotua korkeat määrät maaliodottamaa. Shesterkin on ollut liekeissä, mutta tarvittavat paikat saadessaan Tampa Bay alkaa kyllä takomaan kiekkoa reppuun.

10 euroa pelirahaa