NHL to 02.06. klo 03:00

New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Ollaanpa nyt rehellisiä! Tämän takia Tampa Bay Lightning jyrää ottelusarjan alussa Rangersia vastaan

New York Rangers leipoi Carolina Hurricanesin kesälaitumille, kun se pelasi toistamiseen seitsemään matsiin venyneessä ottelusarjassa. Seuraavalla kierroksella haaste on viritetty äärimmilleen, kun lujasti triplamestaruutta jahtaava Tampa Bay Lightning tulee vastaan. Salamapaidoilla on etenkin ottelusarjan alussa iso etu, joka voi maksaa myös Uhmapelaajille melko hyvin.

Salamapaidat on Sunshine Staten kuningas. Siitä ei ollut kahta sanaa. Florida Panthers jäi täysin jalkoihin, kun Lightning painoi otteluvoitoin 4–0 jatkoon. Loistavasti toiminut erikoistilannepelaaminen, ilmiömäinen Andrei Vasilevski sekä sopivasti muutettu taktillinen lähestyminen olivat tällä kertaa avaimia onneen. Toki monia muitakin asioita voisi mainita. Brayden Pointin loukkaantuminen ei ole näkynyt ainakaan negatiivisessa mielessä ja mies toki palannee lähiaikoina askiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tulevassa ottelusarjassa Tampa Bayn iskun paikka on ehdottomasti heti alussa. New York Rangers on tahkonnut näissä pudotuspeleissä täydet 14 ottelua, kun vierailija puolestaan on saanut mojovasti lepoa runnottuaan Floridan pihalle suoraan neljässä matsissa. Tämä etu on niin massiivinen, että kaikki muu jää toiseksi. Lightningin tekeminen Panthersia vastaan oli kokonaisvaltaisesti rautaisella tasolla ja on vaikeaa uskoa, että väsyneen Rangersin rahkeet riittävät.

Ensimmäisessä ottelussa otetaan pelivalinnaksi täydellä panostuksella vierasvoittoa, jolle saadaan hämmentävän kova kerroin. Tampan itseluottamus on tapissa ja maailman paras maalivahti Vasilevski on ollut loistava pudotuspeleissä. Ja ollaanpa nyt rehellisiä – newyorkilaiskatras on salamapaitojen tähänastisista pleijarivastuksista ylivoimaisesti heikoin.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle 1×2 – Tampa Bay Lightning

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa