NHL ke 12.10. klo 02:30

New York Rangers - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tuore Lightning-puolustaja on hyllytetty! Maksaako isäntä kalavelkoja heikentyneelle viime kauden finalistille?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka tuplaat voittosi ja nappaat jopa 460€ tilipussin repaleisen Lightningin kustannuksella.

Vihdoin se herkku alkaa myös rapakon takana – nimittäin NHL:n runkosarja! Viime kauden finaalijoukkue Tampa Bay Lightning ei ole täysin entisensä ja se huomataan heti myös kertoimissa. Lisäksi joukkueella on pari merkittävää puutetta kokoonpanossaan sesongin alkumetreillä. Todella maltillisilla muutoksilla kauteen lähtevä Rangers ylsi lopulta aina itäisen konferenssin välieriin, mutta nimenomaan salamapaidat oli tuolloin vahvempi ja eteni aina Stanley Cupin finaaleihin saakka. Maksaako isäntä kalavelkoja Madison Square Gardenissa heti kauden alkajaisiksi?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

New York Rangersilla pelaajiston runko on säilynyt erinomaisesti kasassa. Terävimmän kärjen osalta ainoa merkittävä lähtijä oli Anaheimiin vapaana agenttina siirtynyt Ryan Strome, joka latoi viime kaudella runkosarjassa 54 (21+33) tehopistettä 74 ottelussa. Sellaisia palasia Rangers ei ole menettänyt, jotka eivät korvattavissa olisi. Filip Chytil on erinomainen sentteriosaston pelaaja ja Mika Zibanejad jatkaa itseoikeutetusti kärkivitjan keskustassa. Uusina keskushyökkääjäkandidaatteina joukkueessa nähdään Ryan Carpenter sekä Vinnie Trochek ja Barclay Goodrow jatkaa.

New York Rangers

@NYRangers
In this city, we don't quit.

We rise. #NoQuitInNY

Lightningin pelaajatilanteen osalta kysymysmerkkejä on ollut ilmassa ennen avauskamppailua. Tähtipuolustaja Mikhail Sergatšev saattaa olla ulkona. Lisäksi alkavalle kaudelle puolustajistoon leveyttä tuomaan hankittu Ian Cole on hyllytetty vastikään ilmenneiden alaikäiseen kohdistuneiden seksuaalirikossyytösten vuoksi. Alakerrasta puuttuu varmuudella myös Zach Bogosian ja sentteriosastolta sivussa on puolestaan aliarvostettu, mutta pelillisesti supertärkeä kahden suunnan työhevonen Anthony Cirelli.

Rangers pääsee avaaamaan kautensa kotiottelulla Madison Square Gardenissa. Harjoituskamppailujen osalta ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä. Joukkue esiintyi vahvasti, kun sillä oli paras materiaalinsa jalkeilla. Sama pätee Lightningiin, mutta puolustajiston puutteet sekä Cirellin uupuminen keskikaistalta ovat sesongin alkuun liikaa. Pitää muistaa, että viime vuosien luottohyökkääjä Ondrej Palat on vaihtanut maisemaa ja Ryan McDonaghia ei niin ikään enää salamanutussa nähdä. Pelivalinnaksi avausmatsiin maistuu kotijoukkueen voitto sille tarjotulla kertoimella (1×2). Kerroin laskenee tiistain aikana roimasti, joten kannataa toimia vikkelästi!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Voit halutessasi tallettaa myös pienemmän summan, mutta ainoastaan ensitalletuksesi yhteydessä saat tuplamassit sekä tämän tipsin pelikohteen voitot tuplana.

Näin tuplaat talletuksen ja voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto “1X2 – New York Rangers” ja panosta talletuksesi + bonus.
4. Jos veto osuu, saat esimerkiksi sadan euron talletuksella 460€ eli voitot tuplana.

*ilman huippudiiliä voitto olisi tällä esimerkillä vain 230€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää