NHL pe 16.12. klo 02:00

New York Rangers - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka Toronto pitäisi pysäyttää? Tähdet tykittää ja muurit seisoo maalilla – Rangers jää kotonakin kakkoseksi!

Tulevana yönä Itäisen konferenssin kärkipaikkaa hamuava Toronto Maple Leafs matkaan New York Rangersin vieraaksi. Toronton maalivahtiosasto on ollut ilmiliekeissä ja viimeisissä neljässä ottelusta peräti kolmesti se on jättänyt vastustajan nollille. Tällaisen tahdin ei kannata odottaa loputtomiin jatkuvan, mutta tällä hetkellä vieraat löytää keinon voittaa illasta toiseen. Rangers on laadukas joukkue, mutta tässä taistossa edes kotietu ei riitä sitä pelastamaan.

Rangers on vaikeamman jakson jälkeen saanut taas vauhtia koneisiin ja nyt joukkueella on alla neljä peräkkäistä voittoa. Puhtaasti vastustajia katsoessa Coloradon ja Vegasin kaataminen kuulostaa vakuuttavalta suorittamiselta, mutta molemmat joukkueista on kamppaillut poissaolojen kanssa. Sen sijaan nousu kahden maalin takaa Devilsiä vastaan viimeisimmässä ottelussa oli erittäin kova temppu. Vaikka maalilla Igor Shesterkinin kyvyt tiedetään, ei Rangersille voi Toronton tulikuumia kassareita vastaan antaa edes maalivahtipelissä kummoista etua.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

New York Rangers

@NYRangers
CHYT-ER FTW

Toronto on jo tovin ollut NHL:n kuumimpia joukkueita ja se takoo tällä hetkellä tulosta järkyttävän kovaan tahtiin. Se on nyt kerännyt vähintään pisteen peräti 15 edellisestä ottelusta ja vain kolme jatkoajalle menneistä otteluista on päättynyt tappioon. Tulivoima on luonnollisesti noussut esille ja esimerkiksi Mitchell Marner on poiminut vähintään yhden tehopisteen edellisissä 23 ottelussa. Vaikuttavinta kuitenkin on, että kyseisen 15 ottelun otannalla Torontoa vastaan on tehty vain 28 maalia, vaikka muun muassa Morgan Rielly ja Jake Muzzin ovat olleet sivussa puolustuksesta.

Vaikka Toronto on myös ylisuorittanut, pelaa se tällä hetkellä joka tapauksessa erittäin hyvällä tasolla. Rangersilla on muutama hyvä matsi alla, mutta nyt seinä tulee todennäköisesti vastaan. Uhmapelaajat hyppää tulikuuman vierasjoukkueen kyytiin ja pelivalinnaksi poimitaan Toronton suoraa voittoa (1×2), jolle saadaan Mr Greeniltä 2,35 kerroin.

NHL Public Relations

@PR_NHL
An NHL list that’s as elite as it gets.

@Marner93 assisted on the 2-0 goal and became the 12th different player in League history with a point streak of 23+ games. #NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…