NHL ti 21.02. klo 02:00

New York Rangers - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangers tekee tuhoa! Laittaako Jets väsyneen ykköskassarin maalille, vai yritetäänkö isäntien tykitys pysäyttää kakkosvahdin voimin?

Winnipeg Jets matkaa tulevana yönä New York Rangersin vieraaksi. Vierailla on nyt kaksi tappiota alla, kun ensin jopa Columbus oli sitä vahvempi ja edellisenä yönä New Jersey vei voiton lopulta lukemin 4-2. Kolmas peräkkäinen tappio on uhkaavasti tulossa, sillä lepoedun lisäksi Rangers on tällä hetkellä huippuiskussa.

Rangers on edellisen kerran hävinnyt varsinaisella peliajalla kuukausi sitten Bostonia vastaan ja sen jälkeen isäntien meno on ollut yhtä juhlaa. Voittoja satelee jatkuvasti ja peräti 10 ottelun pisteputken aikana vain kahdesti tappio on tullut jatkoajalla. Maalilta löytyy yksi sarjan parhaista kassareista ja lisäksi Rangers on viime aikoina takonut maaleja hävyttömän kovalla tahdilla. Samaa tahtia se tuskin pystyy kauaa jatkamaan, mutta tällä hetkellä kärkinimien itseluottamus on pilvissä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

x - New York Rangers

@NYRangers
Tarasenkgoal, with a side of Troch + Breadapple. ☑️

Vieraat ei aivan yhtä vahvassa iskussa ole ollut. Viime aikoina tappioita on tullut useita ja myös astetta heikompia joukkueita vastaan – oikeastaan vain Seattle on ollut ainoa laadukas joukkue, joka on kaatunut. Tehottomuus on ollut hiljattain hieman ongelmana, mutta illasta toiseen Winnipeg kuitenkin pystyy vähintään roikkumaan mukana vahvan maalivahtipelin ansiosta. Connor Hellebuyck on pelipaikkansa parhaimmistoa, mutta hän pelasi edellisenä yönä Devilsiä vastaan, joten nyt lienee kakkosvahti David Rittichin vuoro asettua tolppien väliin.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Regularly scheduled Connor Hellebuyck appreciation tweet 💙

Uhmapelaajat hyppää Rangersin kelkkaan ja lapulle otetaan suoraa kotivoittoa(1×2). Mikä parasta, jos tili Galaksinolle vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti! Winnipeg ei ole yltänyt lähellekään Rangersin tehokkuutta viime aikoina ja myös maalivahtiosastolla etu on annettava Rangersille. Igor Shesterkinin ja Hellebuyckin välinen taisto olisi tasainen, mutta kuten aikaisemmin sanottua, siirtyy torjuntavastuu todennäköisesti Rittichille peräkkäisten pelien vuoksi.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Rangersille(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – New York Rangers” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.