MLS pe 01.07. klo 03:00

New York Red Bulls - Atlanta United

Punaiset härkien kulkue on matkalla viidenteen perättäiseen kotivoittoon!

New York Red Bulls on selvä ennakkosuosikki perjantain vastaisen yön kotikamppailuunsa, jossa vastaan saapuu Atlanta United. Vierailla on ollut todella hankalaa tien päällä, sillä edellisestä reissuvoitosta on kulunut päiviä vajaat kolme kuukautta. Isäntä puolestaan on voittanut neljä viimeistä kotiotteluaan ja majailee myös sarjataulokossa aivan toisessa päässä.

Härkäpaidoilla telakalla ovat ainakin Wikelman Carmona, Aaron Long, Luquinhas, Jason Pendant sekä Lucas Monzon ja Andres Reyes. Hieman positiivisempiakin uutisia tuli isännille, kun loukkaantumisten takia sivussa hiljattain olleista pelaajista Serge Ngoma ja Dru Yearwood palasivat kehiin. Atlantalla sairaslista on vielä pidempi kuin isännillä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Esimerkiksi Brooks Lennon, Osvaldo Alonso, Dylan Castanheira, Brad Guzan, Miles Robinson, Andrew Gutman, Ronald Hernandez sekä Santiago Sosa puuttuvat Atlantalta, mikä vaikuttaa eittämättä isona osana suorituksiin tällä hetkellä. Tietenkään pelaajatilanne ei kaikki kaikessa ole, mutta onhan tuo lista pitkä kuin nälkävuosi.

Kuten todettu, reissussa ei ole Atlantalla kulkenut ja viimeksi se on voittanut vieraissa 3. huhtikuuta. Kun itäisen konferenssin kärkitaistelussa olevan kotijoukkueen pelaajatilanne ja kuntokäyrä osoittavat näin reilusti positiivisempaan suuntaan kuin häntäpäähän ajautuneilla vierailla, on syytä betsata isäntiä (1X2). Gonzalo Pinedan miehistön puolustamiseksi ei ole mitään sanottavaa.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa