la 23.03. klo 20:00

New York Red Bulls - Inter Miami

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tykittääkö Inter Miamin legendaarinen pyssymies taas verkot tötterölle? Lauantaina New Yorkissa luvassa viihdyttävä taisto!

Viikonloppuna vietetään Euroopassa maaottelutaukoa, mutta rapakon takana MLS:ssä ei juuri breikkejä pidetä. Robert Taylorin ja Lionel Messin edustama Inter Miami kohtaa vieraissa Red Bull Arenalla New York Red Bullsin ja Itäisen konferenssin piikkipaikalla oleva vierasjoukkue lähtee peliin altavastaajana.

*Nappaa depobonari ja ilmaisveto! Lunastusohjeet löydät tipsin lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Interin altavastaajan asemaan vaikuttaa tietysti paljon Messin poissaolo. Taylor jättäytyi suuren kohun saattelemana pois Huuhkajista ja todennäköisesti jyväskyläläinen nähdään Tata Martinon avauskokoonpanossa. Sivussa ovat Messin ohella Benjamin Cremaschi, Nicolás Freire, Leonardo Campana, Drake Callender, Diego Gómez, David Ruiz sekä Federico Redondo.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
Lucho es Lucho 😉9⃣

Suárez voted the MLS Player of the Matchday for Matchday 5, after scoring a brace to lead the team to a valuable victory at D.C. United!

Details: intermiamicf.co/POTM5


Red Bullsilla on sivussa maajoukkuetehtävien takia Emil Forsberg, Cory Burke, Noah Eile ja Carlos Miguel. Serge Ngoma, Curtis Ofori ja Dante Vanzeir ovat lasaretissa ja Daniel Edelman kärsii pelikieltoa. Kovia poissaoloja ovat tietysti nämäkin.

Interin peleissä on taottu alkukaudesta hurjia maalimääriä ja todennäköisesti New Yorkissakaan ei jäädä lauantaina maaleitta. Pelivalintana on molempien joukkueiden maalinteko! Inter kykenee tekemään tuhoja myös ilman Messiä – viimeksihän Luis Suárez nakutti pari osumaa. Red Bullsin pitäisi kaiken järjen mukaan myös tätä miamilaispuolustusta vastaan päästä rokottamaan kerran tai pari.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Molemmat joukkueet tekevät maalin haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.