CoD pe 01.04. klo 01:00

New York Subliners - Atlanta FaZe

Kuinka uudistunut Subliners selviää ensimmäisestä todellisesta haasteesta hardpointissa?

Torstaina isketään vuoden toinen Major tulille ja illan kolmannessa ottelussa täyskäännöksen tehnyt New York Subliners saa vastaansa takaisin piikkipaikalle himoitsevan Atlanta FaZen. Subiners on uudistuneella rosterilla ollut vakuuttava, mutta nyt sillä on edessä aikaisempaa kovempi testi. FaZe on valtava suosikki, mutta Subliners pystyy tarjoamaan kelvollisen haasteen.

Subliners on uudella nelikolla pelannut kolme ottelua voittaen kaikki. Clayster ei missään nimessä ollut parhaimmillaan ja samalla myös koko joukkueen yhteispeli oli tuuliajolla, mutta PaulEhx on saanut Sublinersin raiteilleen. Suurin muutos on nähty hardpointissa, jossa Subliners oli alkuun ylivoimasesti sarjan huonoin, mutta uudella rosterilla kaikki kuusi hardpointia on päättynyt voittoon. Toki on huomioitava, että kaikki vastustajat ovat olleet hardpointissa sarjan häntäpäässä, mutta silti kehitys on ollut selvää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

FaZe on kauden edetessä menettänyt kärkipaikan OpTic Texasille ja sitä se lähtee Majoreilta metsästämään takaisin. Viimeisimmän ottelun FaZe pelasi nimenomaan OpTicia vastaan, mutta Simp joutui olemaan sivussa ja vaihtopelaajalla pelatessa tulos oli odotettu – OpTic vei matsin lukemin 3-0. FaZelle hardpoint on ollut pelimuodoista vahvin, joten viime aikoina harjoituksissa on varmasti keskitytty pitkälti search and destroyn ja ennen kaikkea controllin parantamiseen.

Nyt Sublinersia todella testataan hardpointissa. FaZen pitäisi viedä ottelu helposti nimiinsä, mutta hardpointin osalta kertoimissa näkyy edelleen hieman Sublinersin vanhan rosterin otteet. Berlin olisi Sublinersin osalta paras kartta, mutta todennäköisesti luvassa on Bocage. Kyseisessä kartassa FaZe on edelleen voittamaton, mutta Subliners on parantanut omia otteitaan kyseisessä kartassa ja se pystyy pitämään lukemat tasaisina. Lapulle isketään ensimmäiseen karttaan Sublinersia +42,5 pisteen tasoituksella.

10 euroa pelirahaa