CoD ma 23.01. klo 01:00

New York Subliners - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt herätys! Viikonloppu päätetään huippumatsilla – kuka pysäyttää Sublinersin?

CoDin osalta viikonloppu päätetään todelliseen huippumatsiin, kun Atlanta FaZe kohtaa New York Sublinersin. Kyseessä on kenties tämän hetken kaksi parasta joukkuetta – toki myös Toronto Ultra voidaan laskea mukaan kärkikorin joukkueisiin, eli siis vähintään top3 jengeistä on kyse. Pelattavaa löytyy, sillä Uhmapelaajien arvioissa nimenomaan Subliners on tällä hetkellä pienellä marginaalilla sarjan ykkönen.

Sublinersin tahti ei ole Majorin voiton jälkeen hidastunut. Toistaiseksi se on toisella Stagella voittanut molemmat ottelunsa vieden kartat lukemin 6-2. FaZe puolestaan aloitti Stagen murskaamalla Seattle Surgen lukemin 3-0 ja kirjoitushetkellä sillä on vielä edessä yksi matsi Minnesota Rokkria vastaan. FaZella on vielä hiottavaa respawneissa, eli hardpointissa ja controllissa, mutta search and destroyssa se on ollut loistava. Se onkin ainoa pelimuoto, jossa FaZe voidaan tällä hetkellä ennakkosuosikiksi laskea.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Call of Duty League

@CODLeague
Records were made to be broken.

This past weekend Former MVP @SimpXO went on a 16 KILL STREAK, setting a new CDL record 💥

Sen lisäksi, että Sublinersilla ei varsinaisia heikkouksia tällä hetkellä ole, on se onnistunut controllista muodostamaan suorastaan dominoivan pelimuodon itselleen. Kaksi mahdollista karttaa on Fortress ja Hotel, joista jälkimmäinen on todennäköisempi. Kummassakin Subliners saa todella selvän suosikin aseman, sillä yhteensä sen recordi kyseisissä kartoissa on hurja 11-1. Hotel ei ole FaZelle huono vaihtoehto, mutta siinäkin se hävisi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tylysti lukemin 0-3.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Hydra finished the Control 24/8 👀

Ottelun paras pelivalinta löytyy karttavedoista ja tarkemmin ottaen Sublinersin kolmannen kartan, eli controllin voitosta. FaZen äärimmäisen kova perustaso näkyy kertoimissa liikaa, sillä puhtaasti pelimuodon sisäisessä vertailussa Subliners on ollut toistaiseksi usean askeleen edellä. Myös Sublinersin koko matsin voitolle on tarjolla kakkosen tuntumassa olevia kertoimia, joita kannattaa harkita.