CoD pe 05.08. klo 02:30

New York Subliners - Atlanta FaZe

FaZe on sarjan paras joukkue, jota ei pelkästään yhden vahvan pelimuodon turvin kaadeta!

CoDin lopputurnauksen neljäs ottelu käydään Atlanta FaZen ja New York Sublinersin välillä – kyseessä on selvästi ensimmäisen päivän mielenkiintoisin taisto. Subliners teki täyskäännöksen kesken kauden, mutta nyt vastaan asettuu sarjan paras joukkue, joka on vienyt kauden kaikki aikaisemmat kohtaamiset. Viimeisimmän taiston jälkeen tasoero on selvästi kaventunut, mutta siitä huolimatta FaZe on Uhmapelaajien papereissa suuri suosikki.

Vielä hetki sitten jos olisi sanottu Sublinersin pääsevän lopputurnaukseen, olisi moni nauranut. Neljännen Stagen karsinnat meni loistavasti, mutta sen lisäksi Sublinersin piti vielä Majoreilla selvitä pitkälle. Kotiyleisön edessä Subliners pääsi loistavaan lentoon – Minnesotaa vastaan alku oli tahmea, mutta noustuaan 0-2 tappioasemasta voittoon, kulki peli mukavasti läpi turnauksen ja lopputuloksena oli toinen sija.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Nyt on FaZen viimeinen mahdollisuus näyttää, miksi sitä pidetään sarjan parhaana joukkueena. Lähes poikkeuksetta muut sarjan joukkueet ovat heitelleet suoritustason osalta suuresti, mutta FaZe on pysynyt huipulla läpi kauden. Pisteitä on kertynyt sarjan eniten, mutta siitä huolimatta se ei onnistunut voittamaan yhtään Majoria. Neljän Majorin aikana FaZe sijoittui kolmesti toiseksi ja kerran kolmanneksi. Vaikka OpTicin Dashy on pelannut myös loistavan kauden, tulee MVP palkinto todennäköisesti menemään FaZen Celliumille.

Vaikka Subliners on parantanut uudistuneella rosterilla valtavasti, on se FaZeen verrattuna liian yksipuolinen. Siinä missä FaZe on sarjan parhaimmistoa jokaisessa pelimuodossa, on Subliners selvinnyt pitkälti loistavan hardpointin avulla. FaZe oli Majoreilla respawneissa vahva, joten edes hardpointiin Sublinersille on vaikea antaa etua, varsinkin kun FaZe tulee poistamaan Berlinin, joka on FaZen ainoa heikko kartta ja samalla Sublinersin parhaimmistoa. Kohdevalikoima on kirjoitushetkellä varsin suppea, mutta FaZen lopullinen voitto kertoimella 1,68 kelpaa hyvin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa