CoD ma 17.04. klo 01:00

New York Subliners - Boston Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sublinersin ja Breachin välillä tulinen taisto – pystyykö Bostonin uusin tulokas vastaamaan huutoon?

CoDin osalta neljännen Majorin karsinnat päätetään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaan otteluun New York Sublinersin ja Boston Breachin välillä. Subliners on vahvan alun jälkeen pudonnut keskikastiin ja tällä hetkellä ollaan jo siinä tilanteessa, että Uhmapelaajien arvioissa Boston kääntyy maltillisesti suosikiksi.

Subliners nousi kauden alussa aivan sarjan kärkijoukkueeksi, mutta sittemmin matka on ollut alamäkeä ja suurempi menestys on jäänyt saamatta. Edelleen kyseessä on todella potentiaalinen joukkue ja Hydra on ollut koko sarjan parhaita pelaajia, joidenkin papereissa jopa paras. Karsintojen ensimmäisessä ottelussa FaZesta irtosi kova voitto, mutta toista kärkipään joukkuetta, eli OpTicia vastaan Subliners jäi täysin jalkoihin. Lauantai-iltana London kaatui lukemin 3-1, mutta tällä hetkellä Londonia ei kummoisena mittarina voida pitää.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 4 - Week 3]

@RoyalRavens 1-3 @Subliners

New York close it out in 4️⃣

Boston on ollut koko kauden aivan kynnyksellä murtautua kärkijoukkueiden joukkoon, mutta pysyvästi se ei siinä ole onnistunut. Karsinnoissa kovin voitto irtosi edellisen Majorin voittaneesta Torontosta, mutta tappio Las Vegasia vastaan oli tietyllä tapaa pettymys. Viimeisimpänä tappio tuli tämän hetken kovimmalle joukkueelle OpTicille lukemin 1-3, mutta tuloksesta huolimatta esitys oli Bostonilta kelvollinen. Uusin hankinta Kremp teki alkukaudesta todella paljon tuhoa Challengersien puolella, mutta nähtäväksi jää pystyykö hän vakiinnuttamaan paikkansa ykkösmiehistössä – potentiaalia löytyy todella paljon.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
KREMP IS COOKING!

Uhmapelaajien arvioissa ollaan lähellä kolikon heittoa, mutta aavistuksen verran vahvempi search and destroy kääntää Bostonin maltillisesti suosikiksi. Bostonin voitolle tarjoillaan 2,10 kerrointa, joka kelpaa ehdottomasti kokeiluun. Edellisen illan tulokset voi vielä nostaa Bostonin kertoimia päivän aikana, mutta poimitaan veto maltillisella panoksella näin alkuun.