CoD la 11.03. klo 01:00

New York Subliners - Florida Mutineers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kehitys näkyy! Florida on parantanut heikointa pelimuotoaan, mutta kertoimissa se ei näy – tätä herkkua ei kannata ohittaa!

Illan neljännessä ottelussa Florida Mutineers laitetaan kovaan paikkaan, kun se saa vastaansa New York Sublinersin. Subliners on tällä kaudella vienyt joukkueiden kaikki keskinäiset kohtaamiset, mutta tällä kerralla Uhmapelaajat kääntää katseet altavastaajan suuntaan. Florida on kääntänyt kurssiaan sen heikoissa pelimuodoissa ja peli-ideaksi kohdistunutta hardpointtia on varmasti työstetty turnauksen alla runsaasti.

Sublinersin turnaus alkoi heikosti, kun Toronto Ultra vei kohtaamisen lukemin 3-1. Ottelu oli erittäin tasokas ja tasainen eikä tappio lopulta mikään yllätys ollut, sillä Toronto kuuluu aivan kärkikorin joukkueisiin. Subliners puolestaan taas tällä hetkellä hieman etsii rytmiä. Ajoittain joukkue on loistavasti samalla kartalla ja Hydran ollessa yksi pelin parhaista pelaajista tulosta syntyy väkisinkin, mutta tasaisen tappavaan suorittamiseen Subliners ei ole viime aikoina pystynyt.

Floridan rosterimuutokset on tietyllä tapaa tuonut odotettuja muutoksia, mutta mukana on tullut myös omat haasteensa. Respawnit, eli control ja varsinkin hardpoint on ottanut askeleita eteenpäin ja varsinaiset murskatappiot on jäänyt vähemmälle. Sen sijaan aikaisemmin parhaana pelimuotona ollut search and destroy on heikentynyt. Edelleen kyseessä on Floridalle kelvollinen pelimuoto, mutta tällä hetkellä taso on lähempänä sarjan keskikastia kuin huippua.

Miami Heretics

@MiamiHeretics
Hardpoint be hitting different lately #FearTheDeep

Subliners on kiistatta ollut tällä kaudella joukkueista vahvempi ja sitä se on edelleen, mutta tällä hetkellä Floridan ensimmäisen kartan, eli hardpointin voitolle on tarjolla yksinkertaisesti liian korkeita kertoimia ohitettavaksi. Floridan uusi nelikko on näyttänyt erittäin lupaavalta respawneissa ja vaikka Subliners on selvästi kovempi joukkue, on se myös ollut ailahteleva. Myös toiseen karttaan, eli search and destroyihin Floridaa voi harkita, mutta tällä hetkellä suuremmat edut on hardpointissa.