CoD su 13.03. klo 22:30

New York Subliners - Florida Mutineers

Sublinersilta ei löydy vastausta Mutineersin tulivoimaan – hardpointin tappioputki saa jatkoa!

Vihdoin heräämisen merkkejä näyttänyt Florida Mutineers saa sunnuntaina vastaansa edelleen pahasti alisuorittavan New York Sublinersin. Florida on kauden edetessä ottanut askeleita eteenpäin kovalla vauhdilla, kun puolestaan Subliners junnaa paikallaan, tai jopa menee taaksepäin. Hardpointissa Subliners on ollut ylivoimaisesti sarjan heikoin joukkue ja odotuksissa on jälleen yksi tappio.

Subliners kasasi tälle kaudelle varsin mielenkiintoisen joukkueen, kun kokeneet ja menestyneet Crimsix ja Clayster saivat rinnalleen nuoret lupaukset Hydran ja Neptunen. Neptune ehdittiin jo penkittää, mutta kun Royalty ei tuonut ratkaisua ongelmiin, on vanha nelikko jälleen kasassa. Ainoastaan Hydra on pärjännyt tulivoimansa avulla, kun muut pelaajat ympärillä painelee miinuksella kerta toisensa jälkeen. Hardpoint on ollut valtava ongelma – avausturnauksen jälkeen kyseisessä pelimuodossa Sublinersin recordi on 0-12. Ottipa melkein minkä tahansa tilaston kyseisestä pelimuodosta, löytyy Subliners hänniltä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Floridalla toinen Stage alkoi vakuuttavalla voitolla LA Guerrillasia vastaan lukemin 3-0. Floridalla menestys ei tulivoimasta jää kiinni, mutta sen hyödyntäminen tulostaululla on ollut monesti vaikeaa – esimerkiksi Boston Breachia vastaan tappio tuli lukemin 2-3, vaikka tappojen ero oli valtava +52 Floridan eduksi. Vivid on yksi sarjan nopeimmista pelaajista ja Owakening on esityksillään ollut alkukauden parhaimmistoa. Jos yhteispeli alkaa loksahtamaan kunnolla kohdalleen, on Floridan potentiaali erittäin korkealla.

Kertoimissa Florida on odotetusti painettu suureksi ennakkosuosikiksi, mutta koko matsin osalta sen menestys ei niinkään houkuttele. Sen sijaan hardpointiin linja on liian matalalla. Floridalla on alla paljon tasaisia vääntöjä, mutta Sublinersia vastaan sillä on hyvä mahdollisuus viedä voitto jo pelkästään ampumalla. Siihen jos saa yhdistettyä yhtään tiimityöskentelyä, on Subliners helisemässä. Ensimmäiseen karttaan -26,5 pisteen tasoitus maistuu paremmin kuin hyvin!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Kartta 1 – Florida Mutineers -26,5″ ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa