CoD la 16.07. klo 23:30

New York Subliners - Florida Mutineers

NY Subliners on jätti suosikki kotiyleisön edessä – tasoitusvedoille on tarjolla herkullisia kertoimia!

Lauantaina New York Sublinersin ja Florida Mutineersin välisessä taistossa on valtavat panokset. Voittaja on askeleen lähempänä finaalipaikkaa, mutta myös kamppailu paikoista lopputurnaukseen käy kiivaana. Sublinersin tilanne pisteiden osalta on heikompi, mutta viimeaikaisilla otteilla Floridan pitäisi kaatua ongelmitta. Subliners on respawneissa tällä hetkellä aivan sarjan parhaimmistoa ja ilman sekoilua karttavalintojen osalta Sublinersin pitäisi päästä huudattamaan kotiyleisöä jo viimeistään neljännen kartan jälkeen.

Sublinersin surkea alkukausi on ajanut sen tilanteeseen, jossa uudella rosterilla nähdyt fantastiset otteet eivät välttämättä riitä lopputurnaukseen asti. Lisäksi iso ongelma on ollut surkea menestys Majoreilla – torstain voitto Minnesota Rokkria vastaan oli Sublinersin kauden ensimmäinen LAN-turnauksessa. Alku oli Sublinersilta surkea, mutta se onnistui lopulta nousemaan 0-2 tappioasemasta voittoon.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Florida on epäilyksistä huolimatta hoitanut itsensä jo varsin hyvään asemaan. Monien mielestä Vividin vaihtaminen 2ReaLiin oli iso virhe ja edelleen 2ReaLin otteet etenkin respawneissa on jättänyt valtavasti parannettavaa, vaikka voittoja on toki tullut. Bostonia vastaan Florida vei ottelun lukemin 3-2 ja muun joukkueen ollessa plussalla 2ReaL oli 21 tappoa pakkasella. AR pelaajat Floridalla on laadukkaita ja se nähtiin esimerkiksi ensimmäisessä kartassa Bostonia vastaan.

Subliners voitti karsinnoissa Floridan 3-1 ja samanlaista matsia on jälleen syytä odottaa. Sublinersin -1,5 tasoitus nousee Uhmapelaajien papereissa loistavaksi pelikohteeksi, sillä respawneissa ja ennen kaikkea hardpointissa (kartat 1 ja 4) etu kääntyy suuresti Sublinersin suuntaan. Subliners tuskin tekee samaa virhettä kuin Boston, eli päästää Floridan pelaamaan Gavutua, jossa kolmen AR:n peluuttaminen toimii parhaiten. Jos ja kun karttoina toimii enemmän SMG-painotteiset kartat, tulee Florida olemaan ongelmissa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa