to 15.06. klo 22:00

New York Subliners - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Millä ihmeellä HyDra pysäytetään? Rokkr joutuu jälleen Sublinersin murskaamaksi!

CoDin osalta kausi on tullut siihen pisteeseen, että jäljellä on enää vain lopputurnaus. Kauden aikana kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta taistelee mestaruudesta ja ensimmäisenä vastakkain asettuvat Minnesota Rokkr ja New York Subliners. Subliners on joukkueista selvästi vahvempi, mutta Rokkrin vahvat esitykset juuri ennen lopputurnausta antaa hieman toivoa.

*Tsekkaa vihje loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rokkr on ollut kauden alun odotuksiin peilaten yksi suurimmista alisuorittajista, mutta niin vain se lopulta onnistui viime hetkillä raapimaan paikan lopputurnaukseen. Viidennelle Stagelle Rokkr teki ison muutoksen, kun Afro siirrettiin penkille, Attach palasi rosteriin ja Fame vaihtoi AR roolista SMG pelaajaksi. Muutos toimi hyvin, mutta aivan kärkitason joukkueita vastaan Rokkr ei SMG pelaajien tasolla pärjää. Viides Major päättyi kahteen häviöön finalisteja Atlanta FaZea ja Sublinersia vastaan ilman yhtään karttavoittoa.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[Major V - Champs Sunday]

@ROKKR 0-3 @Subliners

Grand Finals is set. FaZe vs. Subliners. 🔒

Subliners aloitti kauden voittamalla ensimmäisen Majorin, mutta seuraavat kolme oli enemmän vuoristorataa. Pelaaminen on kuitenkin loksahtanut takaisin kohdilleen juuri oikeaan aikaan, sillä Subliners marssi lopulta viidennen Majorin voittoon kaataen FaZen finaalissa lukemin 4-3. Ennen kaikkea kaikkien kolmen search and destroyn voittaminen juurikin FaZea vastaan oli äärimmäisen kova temppu.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[Major V - Champs Sunday]

@ATLFaZe 3-4 @Subliners

Dubliners 🏆

Turnauksen avausmatsiin lähdetään hakemaan tylysti Sublinersin voittoa -2,5 kartan tasoituksella. Suureen rooliin tulee nousemaan Famen ja HyDran välinen taisto ja suurella todennäköisyydellä se kääntyy Sublinersin eduksi. HyDra on ollut joukkueen ajoittaisista vaikeuksista huolimatta aivan sarjan parhaimmistoa ja edellisen turnauksen esitykset kaiken järjen mukaan sinetöi kauden MVP-palkinnon. Pelimuoto jossa Rokkr pystyy parhaiten haastamaan on control, mutta siinäkin tämän kauden kohtaamisissa voitot on mennyt Sublinersin hyväksi 5-1.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.