ma 17.06. klo 01:00

New York Subliners - OpTic Texas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oliko OpTicin huippusuoritukset vain hetken huumaa? Sublinersilla on paikka tasa tilejä, mutta yksi pelimuoto voi nousta jälleen esteeksi!

CoDin neljännen Stagen karsintojen osalta viikonlopun ehdoton herkkupala nähdään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun takaisin kärkikastiin pyrkivä New York Subliners kohtaa OpTic Texasin. Vielä viikko pari takaperin OpTicista oltaisiin voitu puhua jättisuosikkina, mutta edeltävän Majorin mestarijoukkue on joutunut yllättäviin vaikeuksiin ja sen myötä tasoero on kaventunut – suosikki OpTic toki yhä edelleen on.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sublinersin Stage ei ole sujunut ongelmitta, vaikkakin viidestä ottelusta on kertynyt kelvolliset kolme voittoa. Muun muassa viimeisimmässä ottelussa Minnesota Rokkria vastaan voitto tuli vasta viidennessä kartassa ja oikeastaan vain ensimmäinen murskavoitto hardpointissa oli ainoa kartta jossa Subliners oli selvästi vahvempi. Pahasti jumissa ollutta hardpointia on saatu hieman parempaan kuosiin, mutta nyt luvassa on todella kova testi, sillä kyseessä on OpTicin selvästi vahvin pelimuoto.

Edellisen Major-turnauksen aikana hurjaan lentoon ja lopulta mestaruuteen asti noussut OpTic on tällä hetkellä suurennuslasin alla, sillä nyt on tullut harvinaiset kolme tappiota peräkkäin. Joukkueen taso kerkesi nousta niin korkealle, että edelleen puhutaan sarjan toiseksi parhaasta joukkueesta Atlanta FaZen jälkeen, mutta kieltämättä voimalukuja on saanut ruuvata selvästi alaspäin. Jokainen tappio on tullut viidennessä kartassa, eli mitään ylijuoksuja ei olla nähty, mutta ennen kaikkea vain yksi voitto edellisistä kuudesta search and destroysta on pahasti alle odotusten.

OpTicin kertoimet on ymmärrettävästi lähtenyt nousuun, mutta edelleen tasoeroa on sen verran, että 1,72 kertoimella OpTicin voitto kelpaa kupongille. OpTicin search and destroyn vaikeuksista huolimatta Sublinersin parhaat mahdollisuudet on alustavasti controllissa, jota pelataan vain kerran. Sen sijaan ensimmäisenä ja mahdollisesti neljäntenä pelattavassa hardpointissa OpTic on jättimäinen suosikki, jonka myötä voiton todennäköisyys nousee korkealle.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – OpTic Texas ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.