CoD su 29.05. klo 02:30

New York Subliners - OpTic Texas

Sublinersilla on vielä matkaa huipulle – OpTicin tasoitusvedot maistuu!

Ensi yönä on tarjolla erittäin mielenkiintoinen vääntö, kun vahvaa nousua tehnyt New York Subliners kohtaa tämän hetken parhaan joukkueen OpTic Texasin. Tässä kohtaa markkina odottaa kuitenkin Sublinersilta aivan liikoja, sillä vaikka kehitysaskeleita on tullut, on OpTic tällä hetkellä selvä suosikki jokaisessa pelimuodossa.

Subliners aloitti nousun Pro-Am turnauksen aikana ja silloin se oli lähes pitelemätön. Nyt kuitenkin on palattu takaisin niin sanottujen normaalien otteluiden pariin ja on tullut selväksi, että matkaa aivan kärkikahinoihin on edelleen. Kolmannella Stagella Subliners voitti Paris Legionin ja Boston Breachin, mutta hävisi odotetusti Atlanta FaZelle sekä vaihtopelaajan kanssa pelanneelle Toronto Ultralle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

OpTic on jo tovin joutunut pelaamaan ilman iLLeYtä, mutta se ei vauhtia hidasta. Prolute sopii roolitusten osalta loistavasti ja lisäksi hän on myös muiden tähtien kanssa päässyt loistamaan yksilötasolla. Kolmannella Stagella kolmeen otteluun OpTic on hävinnyt ainoastaan yhden kartan sarjan toiseksi parasta joukkuetta Atlanta FaZea vastaan. Search and destroy on edelleen se pelimuoto, joka herättää eniten kysymyksiä, mutta myös siinä kehitys on ollut kauden mittaan huimaa.

Isoin ongelma Sublinersin kannalta on se, että OpTic saa halutessaan poistettua hardpointissa Sublinersin vahvimman kartan Berlinin, mutta kuten jo FaZea vastaan nähtiin, OpTic pystyy myös olemaan dominoiva kyseisessä kartassa. Search and destroyssa Sublinersilla on paikka iskeä, mutta vastaavasti controllissa OpTic on ollut loistava läpi kauden. Peli-ideaksi OpTicin -1,5 tasoitus kelpaa hyvin. Lisäksi myös ensimmäiseen karttaan OpTicin tasoitusvetoja kannattaa harkita.

10 euroa pelirahaa