CoD la 19.03. klo 22:30

New York Subliners - Paris Legion

Subliners ei kuulu hardpointissa ennakkosuosikiksi edes Parisia vastaan!

Lauantaina on luvassa monellakin tapaa mielenkiintoinen taisto, kun alkukauden heikoimmat joukkueet New York Subliners ja Paris Legion kohtaavat. Molempien rostereissa on nähty jo muutoksia ja Paris näyttäisi menevän oikeaan suuntaan. Subliners hakee jälleen uutta alkua ja pitkällä aikavälillä muutos on varmasti hyvä, mutta vielä ei kannata liikoja odottaa.

Subliners on ollut kauden isoin pettymys. Mikään pelimuoto ei suju ja yksilötasolla ainoastaan Hydra on saanut edes jotain aikaan. Heikoin suorittaja Clayster sai siirtyä sivuun ja London Royal Ravensissa sekä Challengerseissa taitonsa todistanut PaulEhx astuu saappaisiin. PaulEhx on äärimmäisen potentiaalinen pelaaja, mutta yhteispelin osalta se ei vielä välttämättä riitä. Hardpoint on ollut suorastaan katastrofaalisella tasolla, josta kertoo myös recordi 0-13.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Paris menee pitkälti samaan kategoriaan joukkueena, mutta muutokset on saanut jo positiivista kehitystä aikaiseksi. Jimbon ensimmäiset kaksi ottelua oli todella heikot, mutta perjantain ottelu Londonia vastaan oli jo parempi. Kahdessa edellisessä ottelussa Minnesota Rokkria ja Londonia vastaan Paris pääsi terävän alun avulla peräti 2-0 johtoasemaan, mutta onnistui lopulta häviämään molemmat. Voitot on siis ollut pienestä kiinni ja heikon alun jälkeen parempaa on odotettavissa.

Kertoimien osalta markkina edelleen odottaa Sublinersilta hardpointin osalta liikoja. Uudella nelikolla peli voi jo nyt kulkea paremmin, mutta ei Subliners ennakkosuosikiksi kyseisessä pelimuodossa kuulu edes Parisia vastaan. Edellisessä ottelussa Subliners myös kokeili vaihtaa roolituksia/aseita, mutta se sai vaan enemmän ongelmia aikaan. Paljon on siis mietittävää. Lapulle isketään Parisia ensimmäiseen karttaan!

10 euroa pelirahaa