CoD la 07.05. klo 22:00

New York Subliners - Paris Legion

Uudistunut Subliners on Parisille liikaa!

Kahdeksan joukkuetta jatkaa Pro-Am matsien parissa ja vaikka amatööritason jengit on karsittu, pystyi Paris Legionin melkeinpä luokitella samalle tasolle hetki sitten. Parannusta on tullut, sitä ei käy kiistäminen, mutta New York Sublinersin käsittelyssä matka katkeaa todennäköisesti nopeasti. Kyseessä pitäisi olla illan avausottelu, mutta Bet365 on merkannut matsin neljänneksi.

Temp on Parisin kantava voima. Hyviä karttoja tulee kaikille, mutta ainoastaan Temp on tasaisen varma suorittaja ja hän pystyy laittamaan taululle erittäin kovia lukemia. Turnauksen avausottelun Paris hävisi Boston Breachille lukemin 1-3, mutta viides kartta ei olisi ollut vääryys. Edellisen Majorin voittajan LA Guerrillasin kaataminen oli kieltämättä kova temppu, mutta aivan parasta LAG:ta ei olla tässä turnauksessa nähty. Vastaavasti paikka jatkoon aukesi kaatamalla amatööritason joukkueista parhaiten esiintyneen Ultra Academy NA:n.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Siitä ei ole pitkä aika kun Sublinersin pystyi laittamaan jopa lähelle Parisin tasoa. Alkukausi oli monella tapaa katastrofaalinen, mutta kokoonpanomuutosten myötä kurssi on kääntynyt täysin. Ensin PaulEhx:n tulo sai joukkuetta pari pykälää eteenpäin ja nyt vielä Neptunen vaihtaminen Kismetiin näyttäisi pienellä otannalla oikealta ratkaisulta. Subliners on voittanut turnauksen kaikki kolme matsia – LA Thieves ja London Royal Ravens kaatui puhtaalla pelillä ja Team War onnistui yhden tiukan karttavoiton nappaamaan.

Subliners alkaa olemaan sillä tasolla, jota ennen kautta toivottiin. Vielä toki otanta tällä nelikolla on pieni, mutta joukkue menee oikeaan suuntaan ja ennen kaikkea alkukauden suurin heikkous hardpoint on kehittynyt selvästi. Suurin ero nähdään todennäköisesti SMG pelaajien kohdalla. Sublinersilta HyDra on ollut yksi kauden parhaista suorittajista, kun vastaavasti Parisin SMG:t putoaa ajoittain täysin kyydistä. Vetojen osalta luotetaan Sublinersin hoitavan homman varsin vaivattomasti ja isketään lapulle -1,5 tasoitusta.

10 euroa pelirahaa