CoD ma 23.05. klo 01:00

New York Subliners - Toronto Ultra

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Subliners on parantanut valtavasti, mutta kertoimissa sitä yliarvostetaan!

Viikonlopun viimeisessä ottelussa täyskäännöksen tehnyt New York Subliners kohtaa ajoittain suuresti ailahdelleen Toronto Ultran. Alkukaudesta kertoimet olisi ollut todella suuresti Toronton suuntaan, mutta tällä hetkellä kyseessä on kaksi melko tasaväkistä joukkuetta. Toki Sublinersin kehitys on ollut valtavaa, mutta melko kovalla kädellä kertoimet on isketty Sublinersin suuntaan.

Sublinersin alkukausi oli tosiaan aivan katastrofaalinen, mutta nyt on löytynyt nelikko, jolla odotuksia voidaan jälleen alkaa nostamaan korkeammalle. PaulEhx ja Kismet ovat tuoneet omat vahvuutensa esille ja tällä hetkellä koko nelikon yhteispeli toimii hyvin. Kaikista suurin kehitys on nähty hardpointissa, joka oli alkuun pelkkää kyntämistä, mutta tällä hetkellä se saattaa olla jopa Sublinersin vahvuus.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers]

@ParisLegion 0 - 3 @Subliners

New York take the series in convincing fashion!

Full match stats: breakingpoint.gg/matches/paris-…


Toronto puolestaan edelleen sinnittelee samalla nelikolla, jolla se nousi edellisellä kaudella pohjalta sarjan toiseksi parhaaksi joukkueeksi. Tämä kausi on mennyt alavireisesti ja sen suuremmin menestystä ei ole tullut. Ainoa selvä heikkous on ollut hardpoint, mutta sillä saralla on myös nähty parannusta, sillä kolmannella Stagella kyseisessä pelimuodossa Toronton recordi on 3-1. Ongelmia on kuitenkin edelleen. Edellisessä ottelussa Minnesota Rokkria vastaan Toronto pääsi 2-0 johtoasemaan, mutta hävisi sen jälkeen kolme karttaa putkeen.

Subliners on kääntänyt asetelmia vahvasti, mutta tässä kohtaa markkina on lähtenyt aavistuksen verran liikaa laukalle. On kuitenkin hyvä huomioida, että esimerkiksi kolmannella Stagella Sublinersin voitot on tullut Boston Breachia ja Paris Legionia vastaan, eli keskitason ja sarjan huonointa joukkuetta vastaan. Toronto on edelleen kelvollinen joukkue, joka hyvänä päivänä pystyisi kaatamaan myös kärkipään joukkueita. Toronton lopulliselle voitolle 2,36 kerroin täytyy poimia pois.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers]

@ROKKR 3 - 2 @TorontoUltra

@ROKKR complete the reverse sweep over the @TorontoUltra!