CoD ma 28.03. klo 00:00

New York Subliners - Toronto Ultra

Vahvistunut Subliners on Torontolle kova pala purtavaksi!

Sunnuntain viimeisessä ottelussa täyskäännöksen tehnyt New York Subliners kohtaa kaukana viime kauden tasosta olevan Toronto Ultran. Subliners aloitti surkeasti, mutta rosterimuutoksen myötä meno on ollut nousujohteista. Toronto puolestaan oli kauden alussa vahva, mutta tällä hetkellä joukkue menee aivan väärään suuntaan.

Sublinersin suhteen odotukset oli kovat kauden alkaessa, mutta heti alusta alkaen joukkue syöksyi alamäkeä kiihtyvällä vauhdilla. Mikään pelimuoto ei lähtenyt rullaamaan ja hardpointissa tappioputki venyi ja venyi kunnes lopulta joukkue päätti luopua Claysterista. PaulEhx toi Sublinersiin uutta virtaa ja uudella nelikolla molemmat matsi on päättynyt voittoon, ensimmäinen Paris Legionia ja viime yönä Minnesota Rokkria vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jos oli Subliners alkuun huono hardpointissa, sitä samaa voidaan nyt sanoa myös Torontosta. Sillä on hardpointissa Sublinersin jälkeen sarjan toiseksi huonoin recordi ja edellinen voitto hyvää hardpoint-joukkuetta vastaa tuli ensimmäisen Stagen kolmannella viikolla, eli todella kauan sitten. Search and destroyssa voittoja on tullut mukavasti, mutta esimerkiksi avaustappoja tarkasteltaessa tilanne on odotettua heikompi. Control on ollut Toronton selkeä vahvuus.

Subliners on ottanut hardpointissa askeleita oikeaan suuntaan ja myös search and destroy on uudella nelikolla sujunut hyvin. Controllissa Toronto on selvä suosikki, mutta muuten tilanne on tällä hetkellä jopa melko tasainen ja nykyinen kerroinasetelma kääntää vedot Sublinersin suuntaan. Toronto ei ole niin huono mitä edelliset ottelut antaa ymmärtää, mutta ei se ole myöskään lähelläkään kauden alla asetettuja odotuksia. Pelivalinnaksi otetaan Sublinersin +1,5 tasoitusta, eli kaksi voitettua karttaa tuo kolikoita kassaan!

10 euroa pelirahaa