ke 13.12. klo 22:00

Newcastle - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajien tipsikaivoksesta löytyi kultakimpale! Nähdäänkö St. James’ Parkilla keskiviikkona hurjaa ilotulitusta?

Keskiviikon Mestarien liiga-illassa päämielenkiinto jalkapallokansalla on jälleen kuolemanlohko F:ssä, jossa on vielä yksi jatkopaikka jaossa Borussia Dortmundin vanavedessä. Jos PSG voittaa keltamustat omassa ottelussaan, ei Newcastlella ja Milanilla ole enää asiaa kahden parhaan joukkoon. Pakkovoiton paikka on siis St. James’ Parkilla molemmilla – voittaja selviytyisi pahimmassa tapauksessa kevääksi Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Milan olisi myös tasapelillä ulkona kevään europeleistä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100€ edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ykköspuheenaiheena Newcastlen osalta on tietysti ollut joukkueen pahasti venytetty rosteri. Viime viikolla Harakat hävisi kahdesti vieraissa Valioliigassa ja kun ykköskokoonpanolle ei ole mahdollista antaa lepoaikaa, tulee laadukkailta joukkueilta melkein poikkeuksetta pataan. Kotipeleissä Newcastle on ollut kuitenkin ihan eri eläin, joten survotaanko Rossonerinkin verkkoon muutama osuma?

NUFCNews24

@NUFCNews24
Newcastle United players are still giving there all after all these games. Our squad is down to the bare bones.

Hopefully we can get some of our players back asap and try to push on in the 2nd half of the season.

Champions League football has come too quickly but we go again…


Eddie Howe sai hiljattain sentään Sean Longstaffin ja Callum Wilsonin takaisin terveiden kirjoihin. Sandro Tonali on loppukauden kilpailukiellossa ja loukkaantuneina jatkavat Nick Pope, Jacob Murphy, Dan Burn, Elliot Anderson, Sven Botman, Joe Willock, Harvey Barnes, Javi Manquillo ja Matt Targett.

Myös Milanilla on ollut niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin vaikeita viikkoja. Serie A:ssa Stefano Piolin ryhmä on top neljässä, mutta joukkueen maaliodottamalukemat kielisivät enemmän keskikastin kuin kärkikorin tasoisesta suorittamisesta. Simon Kjaer, Marco Sportiello, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu ja Malick Thiaw ovat lasaretissa. Rafael Leãon ja Noah Okaforin tilanteet näyttävät sen sijaan jo paremmilta.


Paukutetaan tähän matsiin iso jytky overille! Motivaatiotilanteita ei tarvitse sen enempää miettiä – vain voitto kelpaa kummallekin! Newcastle tulee tietysti St. James’ Parkilla aina kovaa päälle ja Milanin alakerta on ollut sen verran haparoiva ihan Serie A:ssakin, että eiköhän Harakat tässä pari osumaa iske. Leãon kuntoutuminen on sen sijaan hyvä asia vieraille, kun maalin makuun pitäisi päästä. Onpa Rossonerilla muitakin mainioita hyökkäysaseita muun muassa Theo Hernándezin ja Olivier Giroudin muodossa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.