Valioliiga ma 16.05. klo 22:00

Newcastle - Arsenal

St. James’ Parkilla on tiedossa isoja vaikeuksia Arsenalille! Yltääkö pirteä isäntä jopa voittoon?

Arsenal konttasi viime viikolla pahasti Tottenhamia vastaan ja nyt se on paikalliskilpailijaansa perässä sarjataulukossa. Toki tasoittava ottelu tarjoaa mahdollisuuden nousta takaisin kiinni Mestarien liiga -paikkaan, mutta helppoa maanantai-iltaa ei ole lontoolaisille tarjolla. Tykkimiesten vierasesitykset ennen Spurs-kohtaamista olivat kelvollisia, mutta Newcastle on niin ikään ollut todella vakuuttava kotonaan ja myös sen pelaajatilanne on parantunut viime aikoina.

Tykkimiehet joutuvat tulevaan otteluun ilman edellisessä kamppailussa ulos lentänyttä puolustajaa Rob Holdingia, jonka lisäksi myös Kieran Tierney puuttuu alakerrasta varmuudella. Kaiken lisäksi myös pelikiellossa olevan Holdingin topparipari Gabriel on saanut kolhun, joka saattaa hyvinkin pitää miehen sivussa maanantaina. Alakerran pelaajien ohella ghanalaiskeskikenttä Thomas Partey puuttuu Mikel Artetan miehistön vahvuudesta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Eddie Howe on saanut keväällä Newcastlen jopa odotettua vahvempaan lentoon. Tammikuussa tuli tärkeitä vahvistuksia, mutta sairastilanne on ollut vaikea, joten näinkin hyvä menestys ei ollut mikään itsestäänselvyys. Isäntä on ehdottomasti kevätkauden suurimpia onnistujia Englannin pääsarjakentillä. Viime aikoina sairastuvalta on palannut takaisin esimerkiksi Englannin maajoukkuepakki Kieran Trippier, jonka panos myös hyökkäyspelaamisessa sekä erikoistilanteissa on merkittävä. Lisäksi Ryan Fraser saattaa pelata jo tulevassa ottelussa.

Kahdessa edellisessä ottelussaan isäntä on pelannut Liverpoolia sekä Manchester Cityä vastaan, joten tappiot eivät olleet suuri yllätys. Ennen kotiottelua ensin mainittua vastaan joukkue oli kuitenkin napsinut kuusi voittoa peräkkäin St. James’ Parkilla – tämän vuoden puolella saldona kotikamppailuissa on siis kahdeksassa matsissa 19 pistettä, mikä on erinomainen suoritus. Sairastuvalla ovat varmuudella enää Isaac Hayden, Jonjo Shelvey, Joe Willock, Federico Fernandez sekä Jamal Lewis.

Arsenalin lähtökohdat tälle vierailulle eivät ole parhaasta päästä ja tässä haisee iso mahdollisuus kotijoukkueelle. On muistettava myös, että vieraille ottelulla on hurjat panokset, mutta isäntä pääsee kamppailuun melko rennoissa tunnelmissa. Pelivalinnaksi tähän koitokseen maistuu erinomaisen uuden bookkerin TonyBetin tarjoama kerroin kohteelle Newcastle +0,5.

10 euroa pelirahaa