su 07.05. klo 18:30

Newcastle - Arsenal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sulaminen tosiasia! Saako Arsenal lisää kylmää vettä niskaansa huippukamppailussa St. James’ Parkilla?

Arsenal on joutunut selkeästi jahtaajan rooliin Valioliigan mestaruustaistelussa ja tuleva ottelu tuskin helpottaa tilannetta. Newcastle pääsee jälleen kotiyleisönsä eteen St. James’ Parkilla ja joukkueen tulosvire on tällä hetkellä erittäin vakuuttava. Yhdeksän ottelun otannalla joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran ja kolmessa viimeisimmässä kamppailussa Tottenham, Everton sekä Southampton ovat kaatuneet suvereenisti.

Isäntä on availlut huhti-toukokuussa ketsuppipullojaan oikein kunnolla ja esimerkiksi edellä mainituissa kolmessa kamppailussa vastustajan maaliverkko on pöllynnyt peräti 13 kertaa. Muutama viikko sitten Eddie Howen miehistö onnistui kotiottelussaan Tottenhamia vastaan peräti kuudesti, kun se koulutti pohjoislontoolaisia tennisnumeroin 6–1. Joukkueen pelaajatilanne on erinomainen, kun ainoastaan Jamaal Lascelles on tuoreena nimenä sairaslistalla. Allan Saint-Maximin palannee kokoonpanoon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kauden alkumertreiltä aina huhtikuulle sarjan piikkipaikkaa hallussaan pitänyt Mikel Artetan luotsaama Arsenal on auttamatta jäämässä kakkoseksi mestaruustaistelussa. Manchester Cityn mestaruus vaikuttaa melko saletilta tässä kohtaa, kun montaa kierrosta ei matkaa maaliin ole ja piste-eroa tykkimiehiin on jo neljän paunan verran. Toki kaikki on mahdollista, mutta epätodennäköiseltä näyttävät Gunners-juhlat tällä hetkellä.

Newcastle United FC

@NUFC
Tomorrow.

HWTL! ⚫️⚪️

Ainakin Gabriel, William Saliba sekä Takehiro Tomiyasu ovat sivussa alakerrasta ja keskikentältä vierailta puuttuu Mohamed Elneny. Etenkin Gabriel ja Saliba ovat tällä kaudella kuuluneet vahvasti Artetan menestysreseptiin alakerrassa ja loukkaantumiset ovat olleet harmillisia. Viime viikonloppuna Arsenal voitti paikallisvihollisensa Chelsean, mutta sitä ennen tulleet 2–2-tasapelit Liverpolia ja West Hamia vastaan, 3–3-tasuri Southamptonin kanssa sekä 4–1-tappio mestaruustaistelussa Citylle ovat vesittämässä pokaalihaaveet.

Sunnuntaille pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Newcastle tarvitsee pisteitä lunastaakseen vahvan kauden päätteeksi paikkansa Mestarien liigassa. Toisaalta Arsenalin hiljattaiset otteet eivät vakuuta ja erityisesti alakerrassa on pieniä kysymysmerkkejä. Ehkä Artetan ja kumppaneiden vuoro vielä tulee, mutta tällä kaudella lopun sulaminen on tosiasia.

Betsaa Newcastlea ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Newcastle), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Newcastle” 25€ panoksella ja voit voittaa 62,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.