EFL Cup ti 20.12. klo 21:45

Newcastle - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Newcastle on valmis palaamaan tauolta tyylillä! Maalintekoa kelpaa harjoitella Valioliigan surkeinta poppoota vastaan!

Moni Valioliigaseura palaa jälleen kilpailullisten otteluiden äärelle tiistaina, kun Englannin kilpailuista kivikovin eli Liigacup jatkuu neljännesvälierillä! Newcastle isännöi Bournemouthia ja Harakat on iso suosikki etenemään jatkoon. Normaalisti EFL Cupin peleissä pelataan paljon penkkimiehillä, mutta nyt monella pelaajalla on alla hyvä lepo, joten voi olla että tässä käytetään hyödyksi tilaisuus rakentaa ottelurytmiä.

Kirsikoilta Neto, David Brooks ja Lloyd Kelly tekevät paluun luultavimmin 27.12. pelattavassa Chelsea-ottelussa. Muuten ryhmä on terveenä. Isänniltä puuttuu Paul Dummett, Emil Krafth, Matt Ritchie ja Alexander Isak. Allan Saint-Maximin ja Joelinton ovat puolikuntoisia eikä kaksikkoa välttämättä riskeerata. Bruno Guimarães ja Callum Wilson ovat luultavasti kokoonpanossa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle United FC

@NUFC
Eddie Howe on the importance of tomorrow:

"We've looked at trying to get ourselves in the best possible physical condition for this game and not just use it as a step for the Premier League. We give this game the same importance as a league game as it's a chance to progress."


Newcastle on ollut ilman muuta syksyn piristysruiske Englannin kentillä. Eddie Howen suojatit ovat olleet parhaimmillaan dominantteja ja suurseuratkin ovat menettäneet etenkin Tynesidellä pisteitä. Howen ryhmä on hävinnyt tällä kaudella vain kerran – Anfieldilla niukalla marginaalilla Liverpoolia vastaan.

Painetaan lapulle medium-patilla Newcastlea -1:n tasoituksella. Kuukauden pelitauko on takanapäin, mutta Harakat on ollut vahva tauon treenipeleissäkin. Tasoero on tiistaina päivänselvä, etenkin jos ykköskokoonpano on suurin piirtein jalkeilla. Bournemouth on päästänyt Valioliigassa jo 10 maalia erikoistilanteista ja Newcastle on ollut näissä Valioliigan kirkkainta parhaimmistoa – tästä saadaan vedolle vielä lisäpontta.