Valioliiga la 17.09. klo 17:00

Newcastle - Bournemouth

Reilusti tuloksiaan parempi joukkue! Nappaako laadukas Newcastle vihdoin kauden toisen voittonsa?

Newcastle isännöi lauantaina Bournemouthia, joka on aloittanut kauden lähes yhtä hyvin kuin toistaiseksi paras nousijajoukkue Fulham. Vierailija on tasapisteissä Eddie Howen suojattien kanssa, mitä voi pitää pienenä yllätyksenä. Isännän kausi alkoi vahvasti, mutta viime kierroksilla on ollut kosolti epäonnea ja katkeria pistemenetyksiä on nähty.

Kun kuusi kamppailua Valioliigaa on takana, Newcastle on kerännyt seitsemän pistettä. Saldo on kohtuullinen, koska joukkue on jo kohdannut sekä Manchester Cityn että Liverpoolin. Molemmissa suurimpia mestarisuosikkeja vastaan tulleissa otteluissa joukkue on kuitenkin kärsinyt katkeria pistemenetyksiä. Liverpool teki voittomaalin lisäajan viimeisellä minuutilla ja elokuun puolivälin jälkeisenä viikonloppuna pelatussa City-ottelussa Howen miehistö johti jo kahdella maalilla, mutta ottelu päättyi tasan. Yhteensä kotijoukkueella on jo peräti neljä tasapeliä plakkarissa, mutta niukasti Anfieldin nurmella tullut tappio on toistaiseksi ainokainen. Irtoaisiko lauantaina kauden toinen voitto?

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Newcastle on ollut selvästi tuloksiaan parempi. Jos jätetään tulokset kokonaan pois ja katsotaan puhtaasti suoritusten kautta, joukkue on ollut yksi vahvimmista valopilkuista tällä kaudella. Nick Pope on ollut kenties alkukauden paras maalivahti, puolustuslinja on ollut yhtenäinen ja hyökkäyspää on selvästi vahvistunut. Tuorein hankinta Alexander Isak viimeisteli heti debyytissään maalin ja lisää on varmasti tulossa. Jopa keskisektori on riittävän monipuolinen, vaikka poissaolojakin on.

Ainakin Jonjo Shelvey sekä Emil Krafth ovat sivussa. Howen mukaan Allan Saint-Maximinin sekä Bruno Guimarãesin pelikunto on lähellä jo lauantaille, joten toivotaan, että miehet saadaan kasaan parsittua. Callum Wilson kärsii reisivammasta ja pelaaminen on pieni kysymysmerkki – hyökkäypäässä on kuitenkin vaihtoehtoja ja tulivoimaa aivan riittävästi. Vaikka edellisessä matsissa tuli Crystal Palacea vastaan 0–0-tasuri, paikkoja riitti ja saman luontitahdin jatkuessa olisi isäntien maalittomuus jopa jättiyllätys sarjanousijaa vastaan.

Bournemouth joutuu otteluun ilman Joseph Rothwellia, Benjamin Pearsonia sekä David Brooksia, jotka ovat kaikki sivussa loukkaantumisten vuoksi. Vierailija ei ole pelaajamateriaaliltaan lähelläkään isäntien tasoa ja alkukauden tulokset hämäävät paljon. Bournemouth on haalinut pisteensä voittamalla alisuorittavan Aston Villan, pelaamalla tasan tehotonta Wolvesia vastaan sekä hakkaamalla putoamissijoille kauden alkumetreillä jäsähtäneen kanssanousijansa Nottinghamin. Ihmeellisyyksiä ei ole vaadittu. Numeroitaan vahvempi Newcastle on tällä hetkellä liian kova pala purtavaksi Bournemouthille ja pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Newcastle -1,5).

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Aasialainen tasoitus (täysi aika) – Newcastle -1,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,56 (2 x 2,28).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 456€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 228€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa