la 20.11. klo 17:00

Newcastle - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Iskeekö Marcus Forss heti Huuhkajat-maalinsa jälkeen myös Valioliigassa?

Hyvin kautensa aloittaneella sarjanousijalla Brentfordilla meno on tasoittunut sesongin edetessä ja viime aikoina tulokset ovat olleet melko kehnoja. Pientä lohtua saattaa kuitenkin olla seuraavassa kamppailussa tarjolla, kun se vierailee jaetun sarjajumbon kotinurmella St. James’ Parkilla. Newcastlen on ollut hämmästyttävän surkea, eikä valoa tunnelin päässä ole näkyvissä.

Kotijoukkue on saanut 11 ottelussaan kuluvalla kaudella kasaan vain viisi pistettä ja se on Valioliigassa jaetulla viimeisellä sijalla. Yhtään voittoa joukkueella ei edelleenkään ole, vaan viisi pistettä ovat peräisin viidestä tasapelistä, joita se on onnistunut aika ajoin pelaamaan. Meno hyökkäyspäässä on ollut tukkoista, mutta suurimmat ongelmat ovat kiistatta alakerrassa. Omissa kolisee keskimäärin yli kahdesti ottelua kohden ja hyökkäyspään onnistumisten ollessa harvassa voi lopputuloksen päätellä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Brentford on hävinnyt neljä ottelua peräkkäin, on sen pelaaminen ollut kokonaisuutena huomattavasti isäntiä laadukkaampaa. Maaottelutauko tuli joukkueelle taatusti hyvään paikkaan. Toki on muistettava, että loukkaantumisten aiheuttamia poissaoloja on yhä useita ja ne osuvat etenkin puolustukseen melko pahasti. Kristoffer Ajer sekä Mads Bech Sørensen puuttuvat alakerrasta, pitkäaikaisloukkaantunut Josh DaSilva keskikentältä sekä ykkösmaalivahti David Raya tolppien välistä.

Huuhkajissakin paikan avauskokoonpanossa sensaatiomaisessa Bosnia-Hertsegovina -voitossa saanut ja avausmaalin iskenyt Marcus Forss onnistui ennen maaottelutaukoa myös Brentfordissa. Nähtäväksi jää, saako suomalainen paikkaa avauksessa Newcatlea vastaan. Jos saa, ei tulikuuman tykin maali olisi suurikaan yllätys, sillä tekopaikkoja vieraille avautuu varmasti.

Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy ainakin kolme maalia (yli 2,5). Vieraiden puutteet alakerrassa ykkösmaalivahdista lähtien eivät ole kapealla materiaalilla operoivalle ryhmälle helppoja paloja nieltäväksi. Toisaalta kotijoukkueen surkea puolustuspelaaminen ja Brentfordin aiemmin osoittama iskukyky puoltavat niin ikään runsasmaalisuutta. Kuten sanottu, paikat tuskin loppuvat vierailta kesken. Viimeistelyssä tarvitaan toki kliinisyyttä, mutta sitä esimerkiksi Forssilta sekä Ivan Toneylta löytynee.