la 11.05. klo 17:00

Newcastle - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Kumpi linnuista nokkii hanakammin lauantaina St. James’ Parkilla?

Newcastle isännöi lauantaina loppukaudesta pahasti puuskuttanutta Brightonia St. James’ Parkilla. Eddie Howen käskyttämä kotijoukkue on kuudentena ja Spurs olisi vielä mahdollista kammeta viidenneltä sijalta. Brightonin saumat Eurooppaan roikkuvat enää hiuskarvan varassa eikä Roberto De Zerbin ryhmällä todennäköisesti ole enää lauantain jälkeen pelattavaa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit pelata Newcastlea ilman tappion riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle on napannut viimeisestä viidestä matsista neljä voittoa ja kauden loppusuoralla kiri on siten ollut vakuuttava. Maaliodottamien valossa Harakat on ollut myös ilman muuta sarjan kovimpia joukkueita, joten kyllä nähdyillä esityksillä Newcastle ansaitsee ensi kaudeksi paikkansa Euroopassa. On hyvä vielä huomioida, millaiseen liisteriin Howen poppoo joutui jo alkukaudesta loukkaantumisten kanssa – hattua siis päästä!

Newcastle United FC

@NUFC
🎙️ Eddie Howe speaks to the media ahead of our final home game of the 2023/24 season:

"We are competing for something; we are in the mix. We have three games in a massive week for us, it will go down to the wire. We back ourselves, we are in a good place."


Kotijoukkueelta on sivussa lauantaina Sven Botman, Jamaal Lascelles, Sandro Tonali, Joe Willock, Fabian Schär, Lewis Miley ja Matt Targett. Kieran Trippierillä on pienet saumat kokoonpanoon. Lokeilta Solly March, Evan Ferguson, Jack Hinshelwood, Pervis Estupiñán ja Kaoru Mitoma ovat pelanneet tämän kauden osalta pelinsä. Tariq Lamptey, James Milner, Jan Paul van Hecke ja Adam Lallana ovat myös sivussa.

Lauantaille päästään ottamaan isolla panoksella veto Newcastlen puolesta! Kotona Howen poppoo on aina vaarallinen ja Brighton on vaikuttanut keväällä paikoitellen todella väsyneeltä porukalta. Brightonilla on nyt myös varsin vaikea tilanne loukkaantumisten kanssa, joten eiköhän lintujen taistossa Lokit jää tällä kertaa kakkoseksi selvällä marginaalilla.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Newcastle -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.