la 30.10. klo 17:00

Newcastle - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chelsea ei haittaa, vaikka sen paras hyökkääjä Romelu Lukaku ja tämän ensimmäinen varamies ovat sivussa

Newcastle ei ole napannut tällä kaudella ensimmäistäkään voittoa Valioliigassa ja joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä. Chelsea kärsii pahoista loukkaantumisista, mutta nekään tuskin sitä pidättelevät St. James’ Parkilla lauantaina. Viimeksi joukkue mätti pahasti repaleisena Norwichin reppuun peräti seitsemän maalia ja vastuunkantajia löytyi mukavasti.

Thomas Tuchelin Chelsea on onnistunut viime aikoina poissaoloistaan huolimatta. Tulevassa Newcastle-ottelussa ainakin Cesar Azpilicueta sekä Anders Christensen puuttuvat joukkueen alakerrasta ja hyökkäyksestä ovat puolestaan sivussa sekä Romelu Lukaku että Timo Werner. Keskikenttämiehistä poissa ovat Ruben Loftus-Cheek ja Mateo Kovacic.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Poissaoloista huolimatta Chelsea rökitti kotonaan Stamford Bridgellä viime viikonloppuna Norwichin peräti 7–0-murskanumeroin. Vastuunkantajia löytyi Mason Mountin iskettyä hattutempun ja Callum Hudson-Odoin, Reece Jamesin sekä Ben Chilwellin maalit mieheen. Yksi osumista merkattiin Norwichin omaksi maaliksi.

Chelsea on viidessä edellisessä ottelussaan kerännyt 14 pistettä Valioliigassa, mikä on paras suoritus tällä otannalla – maalierokin on murskaava, 14 tehtyä ja vain kaksi päästettyä. Koko alkukaudella vieraiden puolustus on ollut vaikeimmin ohitettavissa, mistä kertovat myös kolme päästettyä osumaa yhdeksässä kamppailussa.

Isäntä on alisuorittanut pahasti, eikä Graeme Jones ole saanut joukkuetta varsinaiseen lentoon. Viidessä viimeisimmässä kamppailussaan joukkue on onnistunut ainoastaan kuudesti maalinteossa ja omissa on kolissut kahdeksan kertaa. Maalintekoon ei ole luvassa helpotusta myöskään tiivistä ja kurinalaista sarjakärkeä vastaan, jota edes merkittävien pelaajien loukkaantumiset eivät materiaalin laadun ja leveyden vuoksi hetkauta. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla (Chelsea -1,5).