Valioliiga ke 20.04. klo 21:45

Newcastle - Crystal Palace

Crystal Palace on erinomaisessa iskussa, kun se haastaa Newcastlen

Isännillä on edelleen merkittäviä sairashuolia, kun sivussa jatkaa varmuudella viisi pelaajaa. Lontoolaisvierailija on puolestaan ollut erinomaisessa iskussa ja sen sairastupa on lähes tyhjä. Crystal Palacen kerroin tässä koitoksessa houkuttelee, eikä isäntien voitoista parissa edellisessä ottelussa välitetä – todella haastava ilta on tiedossa kotijoukkueelle.

Ainoastaan Nathan Ferguson on Patrick Vieiran työkalupakista sivussa tulevassa koitoksessa Newcastlea vastaan. Isänniltä kokoonpanosta puuttuvat puolestaan tähtistatuksella tammikuussa St. James’ Parkille saapunut Kieran Trippier, Callum Wilson, Isaac Hayden sekä Ryan Fraser ja Jamal Lewis.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Crystal Palace on hävinnyt kahdessa edellisessä ottelussaan Leicesterille sekä FA Cupin semifinaalissa Chelsealle, mutta sitä ennen joukkue keräsi seitsemän kamppailun kokonaisotannalla viisi voittoa ja pari tasuria. Viiden Valioliiga-matsin otannalla joukkue on hävinnyt kerran, pelannut tasapelin ja voittanut kolmesti. Voittoja on tullut vakuuttavilla nollapeleillä Wolvesia, Evertonia sekä Arsenalia vastaan ja tasuri oli maaliton matsi sarjakärki Manchester Cityn vieraillessa Selhurst Parkilla.

Newcastlen sairastilanne on edelleen huolestuttava. Vaikka joukkueen pelaaminen on ollut isossa kuvassa hyvää tammikuun satsausten jälkeen ja voittanut enemmän matseja kuin syksyllä, on Crystal Palacen sesonki ollut vähintään yhtä vakuuttava. Ranskalaismanageri Vieira on tehnyt kotkapaitojen peräsimessä kovaa jälkeä debyyttikaudellaan ja tällä hetkellä joukkue on pelillisesti parissa edellisessä matsissaan Wolvesin sekä Leicesterin voittanutta isäntää edellä. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa