Mestarien liiga ke 25.10. klo 22:00

Newcastle - Dortmund

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dortmund ei vakuuta! Jyrääkö Newcastle jälleen Mestarien liigassa?

Newcastle laittoi melkoisen näytöksen pystyyn, kun se palasi Mestarien liiga -viheriöille kotinurmellaan yli 20 vuotta kestäneen tauon jälkeen. Lokakuun alussa pelatussa kamppailussa PSG oli paperia englantilaisten käsittelyssä ja historiallinen, tunnelmaltaan hohdokas, kamppailu päättyi 4–1-kotivoittoon. Dortmund ei ole tällä kaudella erityisemmin säkenöinyt ja tärkeimmän pelaajan menetys on jättänyt toden teolla jälkensä.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Dortmund ilman Jude Bellinghamia ei todellakaan ole entisensä. Mestarien liigassa joukkue ei ole vielä iskenyt ensimmäistäkään maalia kahdessa ottelussa, sillä PSG:lle Edin Terzicin miehistö hävisi maalein 2–0 ja toisen kierroksen kotikamppailussa AC Milania vastaan tuli maaliton tasapeli. Kuivaa on ollut europeleissä ja sama pätee myös kansallisiin koitoksiin. Viime perjantaina Dortmund onnistui voittamaan Werder Bremenin 1–0-numeroin, mutta silloin olisi ollut tontteja iskeä enemmänkin – ei maistunut.

Newcastle United FC

@NUFC
Eddie Howe's team-news ahead of #NEWBVB:

"Sandro Tonali is fit and fine. Joe Willock is getting closer with every day that passes and Sven Botman is still out. Apart from that we're pretty similar to Saturday."

Europeleissä BvB:n hyökkääminen on ollut ala-arvoista. Toisin sanottuna ei ole ollut edes niitä tontteja. Mateu Morey, Youssufa Moukoko sekä Julian Ryerson ovat sivussa, joten vierailija joutuu tulemaan toimeen tutulla miehityksellä. Niclas Füllkrug oli vahvassa iskussa Saksa-paidassa maaottelutauolla ja pari osumaa on viimeisteltynä myös Bundesliigassa, mutta löytyykö tehoja vieläkään Mestarien liigassa? 30-vuotiaan hyökkääjän onnistumiset ovat pitkälti kiinni siitä, pelaako tarjoilu. Laadukasta isäntää yksinäisellä kärjellä ei välttämättä pötkitä pitkälle.

Newcastle pääsee liikenteeseen lähes parhaalla miehistöllään. Sven Botman on alakerrasta sivussa ja lisäksi puuttuvat Lewis Miley, Joseph Willock sekä Harvey Barnes. Näihin Eddie Howen erinomaisessa vireessä oleva miehistö ei todellakaan kaadu. Mainittakoon vielä, että Botmanin paikan alakerrassa lunastanut Jamaal Lascelles on suoriutunut etenkin Valioliigassa vallan mainiosti.

Peli-ideasta ei ole kahta sanaa. Iloisesti hyökkäävän isännän voittoa vähintään kahdella maalilla isketään tiketille (Tasoitus – Newcastle -1,5). Dortmund on haavoittuvainen eikä se tässäkään kamppailussa maaleilla pääse juhlimaan.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Newcastle -1,5 kertoimella 2,64.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.