EFL Cup ti 10.01. klo 22:00

Newcastle - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ohhoh! Leicesterin loukkaantumislista pitkä kuin nälkävuosi – iske Newcastle lapulle ja saat 25€ ilmaisvedon

Newcastle ja Leicester kohtasivat edellisen kerran Valioliigan paluukierroksella. Voittajasta ei tapaninpäivänä ollut mitään epäselvyyttä ja loistavaa kautta pelaava isäntä lähtee myös tähän otteluun valtavana ennakkosuosikkina. Vieraiden pelaajatilanne on yhä haasteellinen, mutta isännillä se on selvästi parantunut.

Ainoastaan Jonjo Shelvey, Matt Targett sekä Emil Krafth jatkavat varmuudella sivussa Newcastlella. Vierailla loukkaantuneiden lista on pitkä. James Justin, Jonny Evans, Ricardo Pereira, Kiernan Dewsbury-Hall, Boubakary Soumare sekä Ryan Bertrand ja James Maddison ovat varmuudella telakalla. Dennis Praetin pelikunto on kysymysmerkki.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Leicester kohtasi Eddie Howen miehistön edellisen kerran tapaninpäivänä, kun se isännöi Newcastlea Valioliigan paluukierroksella MM-tauon jälkeen. Kyseinen ottelu oli nopeasti ohi sarjakolmosen ladottua avauspuoliajalla kolme maalia – kamppailun loppunumerot olivat niin ikään 0–3. Nyt pelataan Liigacupia, mutta lähtökohdat puoltavat entistäkin enemmän Howen joukkojen menestystä.

Bruno Guimarães

@brunoog97
We fight together. We win together and we lose together, because we’re @NUFC and we’ll be together all the way long.🖤🤍

Newcastle ei edelleenkään ole päästänyt yhtäkään osumaa omiin Valioliigassa MM-tauon jälkeen. Lauantaina tuli Englannin Cupissa lunta tupaan Sheffield Wednesdayn vieraana, mutta todennäköisesti Howe päivittää kokoonpanoaan tuosta matsista jonkin verran. Erityisesti Fabian Schärin panosta puolustuslinjassa kaivataan, sillä sveitsiläinen pelaa tällä hetkellä kenties uransa parasta kautta. Toisaalta Alexander Isakin paluu hyökkäykseen on erinomainen uutinen.

Pelivalinnaksi otetaan kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla (Newcastle -1,5). Repaleisella vierailijalla ei ole mahdollisuuksia erinomaista sesonkia pelaavaa isäntää vastaan ja Brendan Rodgersin mahdollisuudet kaivattuun rotaatioon kokoonpanon osalta ovat selvästi vähäisemmät isäntien luotsiin Hoween verrattuna.

Betsaa Newcastlen voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Newcastle -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Newcastle -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.