Valioliiga su 17.04. klo 16:15

Newcastle - Leicester

Newcastle saanee apuja sairastuvalta! Onko Leicesterillä liikaa piimää pohkeissa raskaan otteluviikon takia?

Viime viikolla 1–0-kotivoiton Wolvesista napannut ja kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa katkaissut Newcastle kohtaa seuraavana Leicesterin. Vierailija pelasi viimeksi torstaina, kun se haki hienosti PSV:n vieraana jatkopaikan Konferenssiliigassa. Isännilläkin on yhä loukkaantumisia, mutta kettulaumankaan materiaali ei tällä hetkellä erityisen hyvä ole, joten vähän saattaa alkaa ottelutahti hapottamaan levänneempään kotijoukkueeseen verrattuna.

Brendan Rodgersin luotsaama Leicester pelaa edelleen ilman ykköstykkiään Jamie Vardya, puolustaja Ryan Bertrandia sekä keskikentän luottopelaajaa Wilfred Ndidiä. Lisäksi telakalla jatkaa kakkosmaalivahti Danny Ward. Rodgers peluutti Eindhovenissa torstai-iltana pelatussa kamppailussa parasta mahdollista kokoonpanoaan, eikä ainakaan suureen rotaatioon ole mitään mahdollisuutta tulevassa Valioliiga-väännössä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isäntä katkaisi viime viikonloppuna kolmen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa kaatamalla Wolvesin hienosti 1–0-numeroin. Maalinteossa onnistui rankkarista tammikuussa St. James’ Parkille Burnleystä hankittu Chris Wood. Edelleen sivussa ovat varmuudella Jamal Lewis, Isaac Hayden, Callum Wilson sekä Kieran Trippier.

Jälkimmäisen osalta on saatu viime aikoina positiivisia uutisia – paluu voisikin tapahtua jo huhtikuun puolella, mikä olisi jättimäinen apu isännille. Vielä ei kuitenkaan ole tämän aika. Joseph Willockin odotetaan palaavan jo sunnuntaina ja mahdollisuutena se on myös Ryan Fraserin osalta, mutta molempia odottaa myöhempi ratkaisu pelaamisen suhteen.

Leicester ei missään tapauksessa ole ainakaan kamppailun edetessä parhaimmillaan. On selvää, että rankan peliviikon päättävässä kamppailussa torstain eurokamppailu painaa vielä pohkeissa. Pelivalinnaksi tähän haetaan kotivoitto (1×2), jolle tarjotaan yllättävän kova kerroin suhteessa lähtökohtiin.

10 euroa pelirahaa