Valioliiga la 18.02. klo 19:30

Newcastle - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jürgen Klopp saa sairastuvalta vahvistuksia! Heiluuko syksyn sensaatiojoukkueen verkko lauantaina?

Lauantain kutkuttavin Valioliigamatsi pelataan St. James’ Parkilla Newcastlen ja Liverpoolin välillä. Liverpool onnistui kukistamaan maanantaina Evertonin derbyssä vahvalla performanssilla – saadaanko Merseysiden punaisella puolella nyt paattia vähitellen liikkumaan myötätuuleen vai tuleeko heti sarjaneloselta lisää lunta tupaan?

Newcastlen sairastuvalla alkaa vähitellen olla ruuhkaa, mikä vaikeuttaa ilman muuta Harakoiden Mestarien liigaan selviämistä. Javi Manquillo, Matt Targett, Joe Willock ja Emil Krafth ovat varmasti sivussa. Lisäksi Callum Wilson, Allan Saint-Maximin ja Miguel Almirón parantelevat pienempiä vaivoja, mutta lauantai on mahdollinen koko kolmikolle. Bruno Guimarãesin pelikielto on vielä lisäksi voimassa lauantaina.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liverpool FC

@LFC
🎞️ #LIVEVE showreel 🎞️

Enjoy a brilliant Stefan Bajcetic display against Everton all over again 😍


Liverpoolilta Thiago Alcântara, Luis Díaz, Ibrahima Konaté ja Arthur odottelevat paluupäiviään vielä kuun lopulle tai ensi kuulle. Virgil van Dijk, Diogo Jota ja Roberto Firmino olivat jo maanantaina Merseysiden derbyssä kokoonpanossa ja vastuuta lienee tulossa pienin askelin koko kolmikolle.

Newcastle on ollut nyt pari peliä hieman mollivoittoisessa formissa – kenties Guimarãesin puuttumisella on tähän osaa ja arpaa. Omissakin on soinut kolmessa peräkkäisessä pelissä, mikä on jopa hieman ennenkuulumatonta tämän kauden Harakoille. Liverpool kykenee omista ongelmistaan huolimatta luomaan tontteja ja niitä saadaan lauantainakin todennäköisesti luotua nyt kun miehistö alkaa vähitellen tervehtyä. Otetaan molempien joukkueiden maalintekoa lapulle!