Valioliiga la 30.04. klo 14:30

Newcastle - Liverpool

Liverpool kohtaa tämän hetken kovimman kirittäjänsä! Kuntokakkonen kärsii edelleen loukkaantumisista

Liverpoolilla on edelleen mahdollisuus mestaruuteen, mikäli Manchester City pudottaa yhdenkin pisteen loppukaudella ja merseysidelaiset voittavat omat kamppailunsa. Rautaisessa vedossa oleva joukkue on tällä viikolla reissussa pohjoisessa, kun se kohtaa tammikuussa reilusti vahvistuneen, mutta edelleen loukkaantumisista kärsivän Newcastlen. Yksi uusi poissaolo on myös vierailla, mutta edelleenkin joukkue on liikenteessä lähes parhaalla miehistöllään.

Jürgen Klopp on piiskannut Liverpoolinsa hurjaan lentoon keväällä, eikä joukkuetta tunnu tällä hetkellä pysäyttävän mikään. Hyvä esimerkki saksalaisluotsin koneiston kliinisyydestä nähtiin jälleen tällä viikolla eurokentillä – sensaatiomaisesti Bayern Münchenin pudottaneen Villarrealin puolustus petti kuin pettikin lopulta, kun Kloppin miehistö jaksoi tyylilleen uskollisesti hakea ratkaisua kärsivällisesti ja luotti sen löytyvän. 2–0-kotivoitto oli jo kolmas perättäinen nollapeli kaikki kamppailut huomioituna.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pelkästään Valioliigassa Liverpool on kuntokärki viiden ottelun otannalla keräämillään 13 pisteellä, mutta kakkossijalta löytyy juuri Newcastle. Isäntä on suorittanut kevättä eteenpäin varsin kohtuullisesti, kun otetaan huomioon, että tärkeitä pelaajia on ollut ja on sivussa kokoonpanosta. Tulevassa kamppailussa Ryan Fraser, Isaac Hayden sekä Jamal Lewis jatkavat laitapuolustaja Kieran Trippierin sekä hyökkääjä Callum Wilsonin tavoin telakalla. Liverpool-kokoonpanosta sivussa ovat ainoastaan Roberto Firmino sekä vastikään pientä kolhua saanut Curtis Jones.

Liverpool on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta sokeasti siihen ei silti kannata luottaa. Eurokamppailut ovat nostaneet joukkueen kulutuksen laajasta ringistä huolimatta äärimmilleen – isona erona isäntään on myös se, että ”ylimääräisiä” cupien pudotuspelikamppailuja on viime aikoina kertynyt. Toki vieraiden kuuluukin olla ennakkosuosikki, mutta nyt tarjolla on niin surkeita kertoimia vieraille, että valintaa haetaan muualta.

Liverpoolin alakerta on kestänyt viime aikoina erinomaisesti ja se voi taltuttaa myös yllättävän hyvin suoriutuneen, mutta repaleisen kotihyökkäyksen. St. James’ Park ei ole ikinä helppo paikka vieraille ja tässä on toisaalta vaikeaa uskoa murskavoittoonkaan. Nähdäänkö jälleen 0–1-lukemat ja sopivan riittävä – jopa rutiininomainen suoritus vierailta? Pelivalinnaksi otetaan suhteellisen maltillisesti, että osumia nähdään korkeintaan kaksi (alle 2,5).

10 euroa pelirahaa