la 03.02. klo 17:00

Newcastle - Luton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loukkaantumissuma helpottaa! Jääkö sarjanousija totaalisesti Newcastlen kotimankeliin?

Hiljalleen hyvää pelivirettä taas löytänyt Newcastle saa vieraaksi sarjanousija Luton Townin lauantaina St. James’ Parkille. Harakoilla on nyt kolme voittoa viimeiseen neljään matsiin ja esitykset ovat myös olleet viimein lupauksia herättäviä. Jos Luton kaadetaan kivuttomasti kotona, on Eddie Howella taas kosolti työrauhaa.

*Kierrätysvapaa ilmaisveto tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten tämän voi lunastaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rajallisilla resursseilla operoiva Luton on pelannut aivan kelpo kauden tähän asti. Omissa on kolissut reippaasti ja avoimesta pelistä vastustajat ovat luoneet paljon maalipaikkoja, mutta niin vaan Rob Edwardsin suojatit yhä keikkuvat viivan päällä. Voi olla, että juoksu ei ihan riitä loppukaudesta, mutta saappaat jalassa Luton varmuudella kaatuu, jos kaatuu ollenkaan.

Newcastle United FC

@NUFC
Jason Tindall on Tuesday's win at Villa Park:

"Really important. We knew we needed to get back on track, we had a good result at Fulham in the FA Cup. To go there and perform the way we did was great for us and it gives us confidence going into the game this weekend."


Lauantaihin Newcastle lähtee ilman Sandro Tonalia, Joelintonia, Nick Popea, Matt Targettia, Elliot Andersonia ja Joe Willockia. Alexander Isak, Callum Wilson, Jamaal Lascelles ja Harvey Barnes menevät kuntotesteihin ottelun alla. Lutonilta on sivussa Tom Lockyer, Mads Andersen ja Marvelous Nakamba. Teden Mengi on vielä pieni kysymysmerkki.

Harakoiden loukkaantumissuma on siis vähitellen helpottamaan päin, vaikka toki vielä saattaa olla sivussa molemmat mitat täyttävät keskushyökkääjät. Anthony Gordon voi toki stuntata ja kyllähän tässä homman nimi on joka tapauksessa se, että Newcastlen pitäisi jyrätä selvästi heikomman Lutonin yli kotiyleisön edessä. Otetaan -1,5:n tasoituksella kuitille Harakoita!

Näin teet tällä vedolla 52,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Newcastle -1,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Newcastle -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.