Valioliiga su 02.04. klo 18:30

Newcastle - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tulikuuma Rashford pelikunnossa? Manchester United pesee hyökkäyspäässä lähes kenet tahansa!

Maaottelutauko kuritti hieman Manchester Unitedia, jolla tosin oli pientä sairasjunaa liikenteessä jo ennen huilia. Sunnuntain paluuottelun alla tilanne on verrattain hyvä, kun peräti neljä pienistä kolhuista kärsinyttä pelaajaa on tyrkyllä takaisin kokoonpanoon. Isäntien tilanne on huomattavan samankaltainen, mutta jo pariin Newcastle-puutteeseen on pakko suhtautua kriittisesti. Tuleva matsi on joukkueiden ensimmäinen jälleennäkeminen Englannin liigacupin finaalin jälkeen.

Kotijoukkue saa Joelintonin takaisin pelikiellosta ja Nick Pope lienee niin ikään pelikunnossa. Sven Botman on kärsinyt kuluvalla viikolla ruokamyrkytyksestä, mutta puolustaja lienee kunnossa kokoonpanoon. Varmoja poissaolijoita ovat esimerkiksi Miguel Almiron sekä tammikuun superhankinta Anthony Gordon – molemmat merkittäviä puutteita. Lisäksi Ryan Fraser sekä Emil Krafth ovat yhä telakalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United

@ManUtd
🔴 BRING. ON. APRIL. 🔴

#MUFC

Vierailla Casemiro istuu edelleen pelikiellossa ja Donny van de Beek sekä Alejandro Garnacho ovat sivussa. Christian Eriksenin paluu on puolestaan lähellä ja Marcel Sabitzer on tiettävästi toipumassa maaottelutauon kolhustaan. Anthony Martial sekä Raphael Varane lieneät niin ikään takaisin kokoonpanossa, kuten myös supervireinen Marcus Rashford.

Ottelun lähtökohdat eroavat hieman reilun kuukauden takaisesta liigacupin finaaliottelusta. Wembleyn sijasta nyt pelataan täpötäydellä St. James’ Parkilla, mikä tietysti sataa lähtökohtaisesti isäntien laariin. Toisaalta helmikuun lopussa Erik ten Hagin miehistöllä ei ollut Newcastlea vastaan mitään hätää. Todennäköisesti vierailija pyyhkii ainakin maaliodottaman osalta tylysti lattiaa isännillä, mutta kestääkö kotipuolustus? Uhmapelaajat veikkaa, että ei kestä millään. Betsit vedetään vieraiden kautta kohteella ”Manchester United – yli 1,5 maalia”.